Εκατομμυριούχος διέλυσε Lamborghini αξίας 500.000€ [video]

Ανέφερε ότι έχασε το πιο όμορφο αυτοκίνητο της συλλογής του, αλλά σημασία έχει η ζωή.

  • -
  • -

Για τον Rick van Stippen τα χρήματα δεν αποτελούν πρόβλημα. Οι καταθέσεις στους τραπεζικούς του λογαριασμούς επαρκούν για να ζήσει μια πλουσιοπάροχη ζωή, τόσο αυτός όσο και οι απόγονοί του. Ωστόσο, το πρόσφατο ατύχημα τον πλήγωσε πολύ.

Ο 29χρονος Ολλανδός, όδευε με ένα φίλο του προς το Άσσεν, κινούμενος στον αυτοκινητόδρομο A2. Ανάμεσα στις πόλεις Zwolle και Meppel ωστόσο, έχασε τον έλεγχο της Lamborghini Aventador S, πιθανότατα λόγω υπερβολικής ταχύτητας, με αποτέλεσμα αυτό να προσκρούσει στις προστατευτικές μπάρες μετωπικά, να περιστραφεί και να χτυπήσει εκ νέου λίγα μέτρα παρακάτω, αυτή τη φορά με το πίσω μέρος.

Δεν αξίζει να τη φτιάξει

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που η Lamborghini είναι οικονομικά ασύμφορο να επισκευαστεί. Το ευτύχημα είναι πως τόσο ο οδηγός, όσο και ο συνοδηγός τραυματίστηκαν ελαφρά, ενώ παρά την αυξημένη κίνηση, στο ατύχημα δεν ενεπλάκη άλλο όχημα.

aventador s

Η αστυνομία διέκοψε την κυκλοφορία στο σημείο για αρκετές ώρες, εκτρέποντας την κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα, καθώς πρώτα έπρεπε η πυροσβεστική να απομακρύνει το διαλυμένο ιταλικό supercar αξίας περίπου 500.0000 ευρώ και στη συνέχεια τα συνεργεία να καθαρίσουν τον δρόμο από τα συντρίμμια και να επισκευάσουν τις μπαριέρες.

Διαβάστε επίσης: Έκανε σμπαράλια τη θρυλική Ferrari Enzo

Σε δηλώσεις του λίγο αργότερα, ο Rick van Stippen είπε πως λυπάται που έχασε το πιο όμορφο αυτοκίνητό του, αλλά χαίρεται γιατί κέρδισε μια καλύτερη ζωή, εννοώντας ότι είναι ευγνώμων που βγήκαν ζωντανοί με τον φίλο του.

Ορισμένοι μάρτυρες ανέφεραν στην αστυνομία πως η Aventador κινούνταν με πολύ μεγάλη ταχύτητα, κάτι το οποίο διέψευσε ο 29χρονος.   



Πηγή: rtlnieuws.nl

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...