Υβριδικά B-SUV 4x4: Suzuki Vitara vs Toyota Yaris Cross; Δείτε τι ψηφίσατε

Δύο υβριδικά με ακριβώς ίδια ιπποδύναμη και κυβισμό έρχονται αντιμέτωπα, όμως στο τέλος μόνο ένα μπορεί να κερδίσει. Ποιο επικράτησε;

  • -
  • -

Τα υβριδικά αποτελούν μία πολύ καλή λύση για την μείωση της κατανάλωσης, άρα και των εξόδων, ενώ τα B-SUV είναι οι βασιλιάδες των πωλήσεων στην ελληνική αγορά. Έτσι, καταλήξαμε στο να επιλέξουμε τα Suzuki Vitara 1.5 Strong Hybrid 6AGS Allgrip 116 PS και Toyota Yaris Cross 1.5 Hybrid CVT AWD-i 116 PS το ένα απέναντι στο άλλο, ώστε να δούμε ποιο θα διαλέξετε.

Ένας ακόμα λόγος που καταλήξαμε σε αυτή την δυάδα είναι ο εξής. Το τελευταίο διάστημα είναι τα μοντέλα με τις περισσότερες αναζητήσεις στο site του GOCAR, κάτι που δείχνει την προτίμηση του κοινού σε αυτές τις δύο προτάσεις.

VS

Κοινά στοιχεία ανάμεσα στο Toyota και το Suzuki είναι ότι μπορούν να κινηθούν για περιορισμένες αποστάσεις αποκλειστικά με την χρήση του ηλεκτροκινητήρα, είναι αυτόματα, έχουν ακριβώς τον ίδιο κυβισμό και την ίδια ιπποδύναμη, ενώ αμφότερα διαθέτουν τετρακίνηση ώστε να ξεπερνούν τις εκτός δρόμου δυσκολίες, αν και η υλοποίηση στο κάθε μοντέλο έχει γίνει με εντελώς διαφορετικό τρόπο.

Ακόμα και οι τιμές τους είναι σχετικά κοντά, με το Vitara να ξεκινά από τα 28.380 ευρώ και το Yaris Cross να ξεκινά από τα 28.470 ευρώ.

Όσον αφορά το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, έχει εξελιχθεί σε πολύ κλειστή μάχη καθώς τα δύο μοντέλα δεν απέχουν πολύ μεταξύ τους. Συγκεκριμένα, το Suzuki Vitara προηγείται με 56%, αφήνοντας το υπόλοιπο 44% για το Toyota Yaris Cross. Βέβαια, μπορείτε να επισκεφτείτε την ψηφοφορία και να αλλάξετε το αποτέλεσμα αν το επιθυμείτε, είτε υπέρ της μίας επιλογής, είτε υπέρ της άλλης πατώντας εδώ.

VS

Πιο συγκεκριμένα, τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας:

  • Suzuki Vitara: 56%
  • Toyota Yaris Cross: 44%

Με ένα κλικ εδώ, μπορείτε να δείτε αναλυτικό πίνακα σύγκρισης για τα δύο μοντέλα που θέσαμε αντιμέτωπα, όπου αναγράφονται όλες οι λεπτομέρειες που θέλετε να ξέρετε.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...