Δοκιμάζουμε τρία κορυφαία B-SUV: Δείτε τι ψηφίσατε

Με τονισμένα lifestyle χαρακτηριστικά, αλλά χωρίς να ξεχνάνε το πρακτικό προφίλ τους, τα τρία B-SUV που δοκιμάσαμε προκαλούν μεγάλο ενδιαφέρον. Ποιο ήταν όμως το αγαπημένο σας;

  • -
  • -

Πλέον, βρίσκονται παντού και σε όλα τα μεγέθη. Είναι όμορφα, πρακτικά και trendy, οπότε δεν άργησαν να κατακλύσουν την αγορά και να αποτελέσουν εμπορική επιτυχία. Ο λόγος για τα SUV, τα οποία πλέον έχουν έναν ξεκάθαρα ασφάλτινο χαρακτήρα, αλλά πουλάνε όλο και περισσότερο. Ειδικά τα B-SUV, έπιασαν… απροετοίμαστους τους κατασκευαστές αφού ούτε οι ίδιοι οι δημιουργοί τους δεν πίστευαν ότι θα γίνουν τόσο μεγάλη επιτυχία.

Εμείς, δοκιμάσαμε τρία νέα, πολύ ενδιαφέροντα premium SUV που το κάθε ένα από αυτά έχει να προβάλλει τα δικά του πλεονεκτήματα. Ford, Peugeot και Volkswagen προσφέρουν τα Puma, 2008 και T-Roc αντίστοιχα, με παρόμοια φιλοσοφία αλλά και αρκετές διαφορές. Ανάμεσα στα κοινά τους, διατηρούμε την πρακτικότητα, τον πολύ καλό εξοπλισμό, τις σύγχρονες τεχνολογίες και την όμορφη εμφάνιση που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.

Από εκεί και πέρα, το Ford Puma επιδεικνύει έναν σπορ χαρακτήρα με εξαιρετική οδική συμπεριφορά, το Peugeot 2008 ποντάρει στην υψηλή ποιότητα κατασκευής του και τα ακόμη πιο premium χαρακτηριστικά, ενώ το Volkswagen T-Roc, τη δυναμική εμφάνιση με τους πολύ καλούς χώρους για επιβάτες, την πλήρη γκάμα κινητήρων και τη δυνατότητα επιλογής τετρακίνησης. Σε προηγούμενο άρθρο μας, συγκεντρώσαμε τις δοκιμές των μοντέλων και σας τις παρουσιάσαμε.

Σας ζητήσαμε να τις διαβάσετε και στη συνέχεια να μας πείτε ποιο από τα τρία B-SUV προτιμάτε. Τα αποτελέσματα ακολουθούν παρακάτω:

  • Ford Puma: 60 %
  • Peugeot 2008: 24 %
  • Volkswagen T-Roc: 16 %


Αν δεν έχετε ψηφίσει ακόμα, μπορείτε να το κάνετε με ένα κλικ εδώ. Να σημειώσουμε ότι τα ποσοστά ισχύουν τη στιγμή που γράφεται το συγκεκριμένο άρθρο. Επειδή το αφιέρωμα είναι live, τα νούμερα ενδέχεται να αλλάξουν.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...