Δοκιμάζουμε τρία premium B-SUV – Ποιο προτιμάτε;

Κοινό στοιχείο αποτελούν οι κόμπακτ διαστάσεις, ο διττός και πρακτικός χαρακτήρας, αλλά και η premium φιλοσοφία

  • -
  • -

Είναι το trend της εποχής και δεν αποτελεί μυστικό. Crossover και SUV συναντάμε σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες ανεξαιρέτως. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνει αυτή των B-SUV, αφού τα μοντέλα αυτού του segment παντρεύουν μία σειρά από στοιχεία που ικανοποιούν στο μέγιστο το αγοραστικό κοινό. Οι κόμπακτ διαστάσεις, οι ικανοποιητικοί χώροι και η πρακτικότητα που τα διακρίνει τα καθιστούν εξαιρετικά ελκυστικά, όντας και προσιτά σε κόστος.
Δείτε ακόμη: Δοκιμή 1.000άρια supermini! 

Μπορεί τα βασικά χαρακτηριστικά ανάμεσα στα μοντέλα να είναι ίδια, αλλά το κάθε ένα από αυτά διατηρεί μέρος της δικής του φιλοσοφίας. Στη δική μας περίπτωση, οι προτάσεις των Ford, Peugeot και Volkswagen ξεχωρίζουν όχι μόνο για τον πρακτικό τους χαρακτήρα, αλλά και την premium αύρα που τα καθιστά ξεχωριστά. Τα Puma, 2008 και το ανανεωμένο T-Roc συνδυάζουν τη νεανική και θελκτική σχεδίαση, τις σύγχρονες και προηγμένες τεχνολογίες, και την πρακτικότητα, σε ένα πολυτελές περιβάλλον.  

Παρακάτω, μπορείτε να διαβάσετε τις δοκιμές των τριών μοντέλων και εν συνεχεία να μας πείτε στη σχετική ψηφοφορία ποιο από αυτά κερδίζει την προτίμηση σας. 

Ford Puma



Peugeot 2008

 

Volkswagen T-Roc

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...