Top 10 Μοντέλα 30 Μαΐου – 5 Ιουνίου

Top 10 Μοντέλα 30 Μαΐου – 5 Ιουνίου

Το ιαπωνικό SUV διατηρήθηκε για 3η εβδομάδα στην κορυφή

  • -
  • -

Σημαντικές ανακατατάξεις είχε η λίστα με τα αυτοκίνητα που συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των αναγνωστών του GOCAR για την εβδομάδα που πέρασε. Δεν είναι υπερβολή, πως όλα τα μοντέλα που βρίσκονται στην πρώτη δεκάδα άλλαξαν θέση σε σχέση με την προηγούμενη! Όλα, είπαμε; Σημειώστε λάθος. Το μοναδικό που διατήρησε την ίδια σειρά ήταν το Suzuki Vitara, το οποίο και παρέμεινε για 3η συνεχόμενη εβδομάδα στην κορυφή της σχετικής λίστας. Όμως, τις εντυπώσεις έκλεψε το Renault Clio, το οποίο έκανε δυναμική επανεμφάνιση στην πρώτη δεκάδα, σκαρφαλώνοντας μάλιστα κατευθείαν στη 2η θέση! Αντίστοιχα εντυπωσιακή ήταν και η άνοδος του Suzuki S-Cross, που ανέβηκε από την 8η θέση στην 3η!

Δύο θέσεις έχασε το ToyotaYaris Cross που έπεσε 4ο, αλλά και το Hyundai Tucson που αυτή την εβδομάδα κλείνει την πρώτη πεντάδα. Μία θέση πιο χαμηλή, στην 6η, βρέθηκε το Cupra Formentor, ενώ το Peugeot 2008 έπεσε στην 7η θέση από την 4η που βρισκόταν την προηγούμενη Κυριακή. Την πρώτη δεκάδα κλείνουν τα Toyota Yaris, Hyundai Kona και Dacia Duster.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ TOP 10 ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ


Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα στο gocar.gr, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Και μην ξεχνάτε, στο μενού ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...