Πόσο κοστίζει η φθηνότερη Toyota Corolla; Τι εξοπλισμό έχει;

Με όνομα βαρύ σαν ιστορία, η Corolla συνεχίζει να προσελκύει το ενδιαφέρον των οδηγών στην Ελλάδα, έχοντας μια άκρως ελκυστική τιμή.

  • -
  • -

Είναι ένα από τα πιο καλοπουλημένα αυτοκίνητα στον κόσμο, με περισσότερες από 50 εκατ. μονάδες. Στη νέα γενιά, η Corolla προσφέρει στον οδηγό οτιδήποτε επιζητεί από ένα σύγχρονο αυτοκίνητο. Η Toyota το έχει προικίσει με κάθε λογής τεχνολογία και κινητήρες που διακρίνονται για την απόδοση και την οικονομία.

Η καινούρια Toyota Corolla hatchback έχοντας αφήσει κατά μέρος τις συντηρητικές καταβολές του παρελθόντος, έχει κερδίσει και τους πιο νέους σε ηλικία οδηγούς και ειδικά τους οικογενειάρχες. H μοντέρνα αισθητική του αμαξώματος συνδυάζεται με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και η ισορροπημένη οδική συμπεριφορά με τα προηγμένα συστήματα.

corolla

Αυτό βέβαια που κάνει τη διαφορά στο ιαπωνικό μοντέλο είναι η τιμή του. Με αρχική τα 17.650 ευρώ, κοστίζει λιγότερο από κάθε άλλο ανταγωνιστή, έχοντας μάλιστα έναν αξιοπρεπέστατο εξοπλισμό από τη βασική έκδοση, περιλαμβάνοντας φώτα LED, οθόνη TFT 4,2 ιντσών στον πίνακα οργάνων, air condition, adaptive cruise control, σύστημα πολυμέσων, τα συστήματα αποφυγής πρόσκρουσης, αναγνώρισης σημάτων κυκλοφορίας και ειδοποίησης αλλαγής λωρίδας, αυτόματους προβολείς, 7 αερόσακους και όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες.

Διαβάστε εδώ τη δοκιμή της Toyota Corolla 1.2T 116 PS

Στα 17.650 € αγοράζεις ένα αξιόπιστο και με πολύ καλούς χώρους μικρομεσαίο αυτοκίνητο, το οποίο τροφοδοτείται από τον 1,2 Turbo κινητήρα. Με 1.250 € επιπλέον, μπορείς να επιλέξεις την εξοπλιστική έκδοση Eco, που διαθέτει κάμερα 8 ιντσών στην κεντρική κονσόλα, κάμερα οπισθοπορείας και αναβαθμισμένο ηχοσύστημα.

Πόσο καίει η Corolla 1.2T 116 PS;

H βασική έκδοση της Toyota Corolla φέρει κάτω από το καπό τον τετρακύλινδρο κινητήρα χωρητικότητας 1.197 cc με τους 116 PS και τα 185 Nm ροπής. Το μηχανικό σύνολο συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων και μπορεί να επιταχύνει στη διαδικασία των 0-100 σε 9,3 sec, με την τελική ταχύτητα να ανέρχεται στα 200 km/h.

toyota

Κατά μέσο όρο, η Corolla 1.2 καταναλώνει 6,2 – 6,3 lt/100 km με βάση τον κατασκευαστή και οι εκπομπές ρύπων κυμαίνονται από 141 έως 151 gr/km. Αυτό σημαίνει ότι, ο κάτοχος πληρώνει σε τέλη κυκλοφορίας από 98,7 έως 105,7 ευρώ.

Τώρα, αν κάποιος επιθυμεί να συνδυάσει το αυτοκίνητο με αυτόματο κιβώτιο, τότε πρέπει να δώσει 19.470 ευρώ για τη βασική έκδοση εξοπλισμού.  

Δείτε εδώ αναλυτικά όλες τις εκδόσεις και τις τιμές της Toyota Corolla

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...