Αναβαθμίζεται το Android Auto - Όλες οι αλλαγές [video]

Η Google ανακοίνωσε ότι θα ανανεώσει τη λειτουργία Android Auto. Διαβάστε τι αλλάζει!

  • -
  • -
Αναβαθμίζεται το Android Auto - Όλες οι αλλαγές [video]

Σύμφωνα με τη Google, η λειτουργία Android Auto θα αναβαθμιστεί το καλοκαίρι προσφέροντας νέα απεικόνιση και μεγαλύτερη ευκολία στο χειρισμό. Παράλληλα, θα έχει τη δυνατότητα να προσαρμόζεται ακόμα καλύτερα στις περισσότερες οθόνες των αυτοκινήτων. Στη σχετική ανακοίνωση, η Google αναφέρει συγκεκριμένα: «Μετά από έρευνες διαπιστώσαμε ότι οι τρεις κυριότερες λειτουργίες που δίνουν προτεραιότητα οι οδηγοί στα αυτοκίνητα τους είναι η πλοήγηση, η επικοινωνία και η μουσική. Το Android Auto θα αποκτήσει μία τελείως νέα εικόνα, η οποία θα επιτρέπει στον χειριστή να έχει ταχύτερη πληροφόρηση στην πλοήγηση, να ελέγχει πιο εύκολα τη μουσική και να είναι πιο εύχρηστο».

Δείτε ακόμη: Αυτά είναι τα καλύτερα εσωτερικά του 2022
.

Η βασική αλλαγή εστιάζεται στην ύπαρξη της διπλής χωρισμένης στη μέση οθόνης, κάτι που σημαίνει ότι κατά την πλοήγηση μπορεί ο οδηγός παράλληλα να ψάξει τα τραγούδια που θέλει ή κάτι άλλο, χωρίς να κινδυνεύει να χάσει τον προορισμό του. Παράλληλα, αυτό σημαίνει ότι δεν θα είναι απαραίτητο να ταλαιπωρείται στο μενού περισσότερη ώρα, κάτι που σημαίνει ότι μειώνεται και ο χρόνος που η προσοχή του αποσπάται από το δρόμο. Αξίζει να σημειώσουμε, πως η νέα απεικόνιση στην οθόνη έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει και να εφαρμόζει ιδανικά στις περισσότερες οθόνες, ανεξαρτήτως σχήματος.  

Δείτε ακόμη: Το αφιέρωμα μας για την εξέλιξη των συστημάτων πολυμέσων

 

Βελτιωμένη θα είναι και η λειτουργία Google Assistant, η οποία θα επιτρέπει να απαντάς στα μηνύματα με έτοιμα λεκτικά που θα επιλέγεις με ένα πάτημα. Επίσης, το σύστημα θα μπορεί να σου αναφέρει την ώρα άφιξης στον προορισμό σου και να την μοιραστεί με αυτόν που ανταλλάσσεις μηνύματα, αλλά και να σου προτείνει τραγούδια για τη διαδρομή.

Τέλος, όσα αυτοκίνητα διαθέτουν ενσωματωμένες υπηρεσίες Google θα έχουν περισσότερες επιλογές ψυχαγωγίας. Μαζί με το YouΤube θα είναι διαθέσιμες οι εφαρμογές Tubi και Epix Now, οι οποίες βέβαια είναι διαθέσιμος όσο το αυτοκίνητο είναι σταθμευμένο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...