Πώς φτιάχνονται φώτα αυτοκινήτου με κρύσταλλα Swarovski [video]

Θεωρείται ένα από τα καλύτερα αυτοκίνητα. Προσφέρει μοναδικά επίπεδα πολυτέλειας, διαθέτοντας μεταξύ άλλων τα πιο προηγμένα τεχνολογικά και ακριβά φώτα.

  • -
  • -

Το Wattens, είναι μια μικρή κοινότητα στο Τιρόλο, την Αυστριακή καρδιά των Άλπεων. Σε αυτή την περιοχή ζουν περίπου 8.000 άνθρωποι. Εκεί, λοιπόν, εδρεύει η παγκοσμίου φήμης εταιρεία Swarovski, υπεύθυνη για ορισμένα από τα πιο εκθαμβωτικά κρυστάλλινα κοσμήματα παγκοσμίως.

Η διάσημη αυτή μάρκα κατασκευής κοσμημάτων και αξεσουάρ, ασχολείται με διάφορες λαμπερές κρυστάλλινες δημιουργίες. Ανάμεσα σε αυτές είναι η και δημιουργία μοναδικών προϊόντων για αυτοκίνητα.

bmw i7

Φημισμένα brand όπως η BMW ζητούν από τη Swarovski να δημιουργήσει κρύσταλλα για τα φώτα των μοντέλων της. Η νέα i7 για παράδειγμα, το νέο ηλεκτρικό premium sedan των Βαυαρών εξοπλίζεται με τους πρωτοποριακούς προβολείς «BMW Iconic Glow headlights».

Εκτός από high-tech τεχνολογία, τα φωτιστικά σώματα του γερμανικού αυτοκινήτου διακρίνονται για την κομψότητα και την premium ποιότητα. Σε αυτό συνηγορούν τα κρύσταλλα τα οποία διατρέχουν το άνω περίβλημα των προβολέων της i7, καλύπτοντας το φως ημέρας και το φλας.

Διαβάστε εδώ για τη νέα BMW 7 Series

Κατά την παραγγελία, η BMW ζήτησε από τη Swarovski τα κρύσταλλα να μην μοιάζουν με τίποτα άλλο. Η απαίτηση προφανώς και ικανοποιήθηκε. Οι καλύτεροι σχεδιαστές και τεχνίτες ανέλαβαν να ικανοποιήσουν το αίτημα των Γερμανών, ακολουθώντας κατά γράμμα το μότο του ιδρυτή της εταιρείας Daniel Swarovski, για καινοτομία και για τεχνική αρτιότητα στην κοπή των κρυστάλλων.

bmw i7

Κατά τη διαδικασία της δημιουργίας, άνθρωποι και μηχανές συνεργάστηκαν για να κατασκευάσουν τα τελειότερα κρύσταλλα. Το αποτέλεσμα τους δικαίωσε απόλυτα, με τα φώτα της i7 να δίνουν την αίσθηση μιας αλέγρας αίγλης, ισορροπώντας ιδανικά μεταξύ του γοητευτικού στυλ και της αβίαστης φρεσκάδας.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο πώς δημιουργήθηκαν τα κρύσταλλα

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...