Δοκιμάζουμε τρία 1.000άρια supermini - Ποιο προτιμάς;

Με την είσοδο του ανανεωμένου Ford Fiesta και του νέου Skoda Fabia, η μάχη στην κατηγορία των supermini αναθερμαίνεται, με τις νεότερες προσθήκες να βρίσκουν απέναντι τους τη σταθερή αξία που ονομάζεται Hyundai i20. Ποιο προτιμάτε;

  • -
  • -

Ακόμα και σήμερα, όπου αναμφισβήτητα ζούμε την εποχή των SUV, τα supermini παραμένουν μία από τις πλέον εμπορικές και ανταγωνιστικές κατηγορίες. Το ενδιαφέρουν του ανταγωνιστικού κοινού παραμένει μεγάλο, αφού συνδυάζουν μία σειρά από αρετές που τα καθιστούν πρακτικά εντός, αλλά και εκτός πόλεων. Οι διαστάσεις τους έχουν μεγαλώσει σημαντικά σε σχέση με το παρελθόν, δεν απαιτούν συμβιβασμούς, ενώ το προσιτό κόστος κτήσης παραμένει ισχυρός άσος στο μανίκι τους.

Στην άκρως ανταγωνιστική κατηγορία, συναντάμε σήμερα δύο νέες προσθήκες, και μάλιστα δύο νέα μοντέλα που έχουν κερδίσει την προτίμηση του αγοραστικού κοινού στο παρελθόν. Το αναμφίβολα οδηγοκεντρικό Ford Fiesta και το εξαιρετικά πρακτικό Skoda Fabia. Το Fiesta αναβαθμίστηκε τόσο σε εμφάνιση, όσο και σε επίπεδο προσθήκης τεχνολογιών, όντας πλέον σύγχρονο και σύμφωνο με τις ανάγκες της εποχής. Από την άλλη μεριά, το νέο Skoda Fabia είναι ουσιαστικά ένα τελείως καινούργιο αυτοκίνητο, το οποίο έχει μεγαλώσει σε διαστάσεις αυξάνοντας ακόμα περισσότερο το βαθμό πρακτικότητας που το διέκρινε, όντας και ενισχυμένο με τις νεότερες τεχνολογίες που προσφέρει το τσέχικο εργοστάσιο. Η σταθερή αξία στην κατηγορία παραμένει το Hyundai i20, το οποίο εκτός από την πολυσυλλεκτική γκάμα κινητήρων, συνδυάζει την ποιότητα και την πρακτικότητα, με εξαιρετικό επίπεδο εξοπλισμού και χαμηλό κόστος.

Παρακάτω, μπορείτε να διαβάσετε τις δοκιμές των τριών μοντέλων και εν συνεχεία να μας πείτε στη σχετική ψηφοφορία ποιο από αυτά κερδίζει την προτίμηση σας.

Ford Fiesta 1.0 mHEV 125PS


Hyundai i20 N Line 1.0 T-GDi 48V 120PS


Skoda Fabia 1.0 TSI 110PS


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...