Με άγριες διαθέσεις έρχεται το Volkswagen ID.3 GTX των 300 ίππων

Τα σπορ hatchbacks έχουν… μέλλον στην ηλεκτροκίνητη εποχή, όπως αποδεικνύει και το επερχόμενο ID.3 GTX με τους δύο κινητήρες.

  • -
  • -

Το Volkswagen ID.3 έκανε ντεμπούτο ως ένα προηγμένο ηλεκτρικό αυτοκίνητο με άποψη, χαρακτήρα και υψηλή αυτονομία. Πλέον η γερμανική μάρκα θέλει να δώσει και άλλη υπόσταση στην γκάμα του και ετοιμάζει το ID.3 GTX, την πρώτη τετρακίνητη έκδοση του ID.3 με δύο ηλεκτροκινητήρες και συνολική απόδοση στους 300 ίππους. Ακόμη δεν γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα είναι διαθέσιμο, ωστόσο αναμένεται ότι θα παρουσιαστεί μαζί με την αναβαθμισμένη, facelift εκδοχή του ID.3 υπολογίζεται ότι θα εμφανιστεί το 2023.

Η ίδια η Volkswagen έχει επιβεβαιώσει ότι το ID.3 GTX έχει πάρει το πράσινο φως για την παραγωγή. Αυτό που δεν έχει πει είναι το πότε θα συμβεί αυτό. Είναι μια πληροφορία που θα τη μάθουμε μελλοντικά, πιθανότατα όσο πλησιάζουμε στη συνολική αναβάθμιση της γκάμας του ID.3. Σε ο,τι αφορά το facelift, υπολογίζουμε ότι η έμφαση της γερμανικής μάρκας θα δοθεί γύρω από την τεχνολογία και την ποιότητά του. Αναμένεται νέα οθόνη πολυμέσων των 12 ιντσών, καλύτερα υλικά στο εσωτερικό, επενδύσεις από Alcantara και ακόμη καλύτερο εξοπλισμό.

Δείτε ακόμη: Πόσα χιλιόμετρα αυτονομίας εγγυάται μελλοντικά η Volkswagen;

Στο κομμάτι της εμφάνισης λίγα πράγματα θα αλλάξουν, περισσότερο για να αναγνωρίζεται πιο εύκολα η facelift έκδοση και λιγότερο για «φρεσκάρισμα» της εικόνας του. Επίσης, για την ώρα δεν ακούγεται κανένα πλάνο αλλαγής στο κομμάτι των κινητήρων και της μπαταρίας. Η μόνη διαφορά θα είναι η έκδοση ID.3 GTX. Η απόδοσή του θα είναι στους 299 ίππους με 460 Nm ροπής, που θα δίνουν 0-100 km/h σε κάτω από 6 δευτερόλεπτα!  

Στις φωτογραφίες εμφανίζεται το Volkswagen ID.X Concept

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...