Οδηγείς φιλικά προς το περιβάλλον; Η Jeep σε επιβραβεύει!

Η Jeep σε συνεργασία με την Kiri Technologies, επιβραβεύει τους οδηγούς των Plug-in Hybrid εκδόσεων 4xe για το φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο οδήγησης τους.

  • -
  • -

Μετά από το Fiat 500, το πρόγραμμα επιβράβευσης της Kiri επεκτείνεται και στην Plug-in Hybrid γκάμα Jeep 4xe! Η πρωτοβουλία που αναπτύχθηκε από τo Stellantis e-Mobility Business Unit και την Kiri Technologies προωθεί την φιλική προς το περιβάλλον οδήγηση, προσφέροντας παράλληλα προνόμια στους οδηγούς που ακολουθούν αυτή τη λογική στις μετακινήσεις τους.

ΕΔΩ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ JEEP WRANGLER 4xe

Πως «δουλεύει»;

Μέσω της εφαρμογής “Jeep”, οι πελάτες θα μπορούν να βλέπουν τα KiriCoins που έχουν κερδίσει χάρη στην χρησιμοποίηση τεχνικών που ελαχιστοποιούν την κατανάλωση καυσίμου και μειώνουν περαιτέρω το ήδη χαμηλό περιβαλλοντολογικό αποτύπωμα των Plug-in Hybrid Jeep 4xe. Στο πλαίσιο του προγράμματος επιβράβευσης δίνεται ιδιαίτερη σημασία στην τακτική φόρτιση της μπαταρίας του αυτοκινήτου, έτσι ώστε να μεγιστοποιείται η αμιγώς ηλεκτρική κίνηση που προσφέρουν τα Jeep 4xe. Με αυτό τον τρόπο ο χρήστης ελαχιστοποιεί το κόστος χρήσης και παράλληλα μεγιστοποιεί το όφελος από την απόκτηση KiriCoins.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ JEEP COMPASS 4xe

 

Ποια είναι η επιβράβευση;

Το πρόγραμμα Kiri επιβραβεύει τους οδηγούς που οδηγούν με περιβαλλοντολογική συνείδηση, προσφέροντας τους KiriCoins, τα οποία μπορούν στη συνέχεια να χρησιμοποιήσουν για αγορές μέσω του διαδικτύου. Το σύστημα βαθμολογεί με βάση τον τρόπο οδήγησης, αλλά και τη συχνότητα φόρτισης, έτσι ώστε το αυτοκίνητο να κινείται όσο το δυνατόν περισσότερο με τη χρήση ηλεκτρικής ενέργειας, εκπέμποντας μηδενικούς ρύπους. Αυτή η πρωτοβουλία εντάσσεται στην εφαρμογή του πλάνου επένδυσης 30 δισεκατομμυρίων δολαρίων από τη Stellantis στον τομέα της εξηλεκτρισμένης κίνησης και του λογισμικού, όπως ανακοινώθηκε και στο πλαίσιο της μακροπρόθεσμης στρατηγικής Dare Forward 2030 τον περασμένο Μάρτιο.

Σημειώστε, πως στην ελληνική αγορά, τα Renegade 4xe και Compass 4xe είναι διαθέσιμα σε όλες τις εκδόσεις τους με μηδενικό φόρο χρήσης εταιρικού αυτοκινήτου, με το Compass το τρέχον έτος να αποτελεί το πλέον δημοφιλές τετρακίνητο Plug-in Hybrid μοντέλο της αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...