Leclerc: Του έκλεψαν ρολόι 300.000 ευρώ την ώρα που περπατούσε

Η λεία του δράστη ήταν τεράστια. Ο οδηγός της Ferrari δεν κατάλαβε το παραμικρό.

  • -
  • -

«Ελαφροχέρηδες» κυκλοφορούν παντού. Ωστόσο, αυτός που αφαίρεσε το πανάκριβο ρολόι από το αριστερό χέρι του Charles Leclerc προφανώς είναι από τους καλύτερους ληστές του είδους.

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην πόλη Viareggio της Τοσκάνης, τη δεύτερη μέρα του Πάσχα των Καθολικών. Ο νεαρός Μονεγάσκος οδηγός είχε επισκεφθεί την περιοχή με τους φίλους για να διασκεδάσει. Κατά τη διάρκεια της βόλτας κι ενώ κινούνταν με τα πόδια στην οδό Via Salvatori, οι Ιταλοί τον αναγνώρισαν.

leclerc

Δεκάδες άνθρωποι τον πλησίασαν για να πάρουν αυτόγραφο και να φωτογραφηθούν μαζί του. Χαλαρός και ευδιάθετος, ο Leclerc δεν αρνήθηκε σε κανέναν. Σε ελάχιστα λεπτά δημιουργήθηκε συνωστισμός γύρω του.

Το ρολόι του Leclerc ήταν ένα Richard Mille

Την ώρα λοιπόν που έβγαζαν φωτογραφίες και ο 25χρονος υπέγραφε αυτόγραφα, ένας βρήκε την ευκαιρία που αναζητούσε. Με κάποιο μαγικό τρόπο ξεκούμπωσε το Richard Mille RM 67-02 από τον καρπό του Leclerc και εξαφανίστηκε.

Πάνω στον χαμό που είχε δημιουργηθεί από το πλήθος, ο οδηγός της Ferrari δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό. Λίγο αργότερα όμως, κατάλαβε πως το πανάκριβο ρολόι του, αξίας άνω των 300.000 ευρώ είχε κάνει φτερά.

leclerc

Ο Leclerc μετέβη στο αστυνομικό τμήμα και δήλωσε την κλοπή. Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση, εξετάζοντας το υλικό από τις κάμερες της περιοχής. Ο «ελαφροχέρης» όμως δύσκολα θα εντοπιστεί, καθώς ήξερε ακριβώς τι έκανε. Στη Via Salvatori δεν υπάρχουν λάμπες φωτισμού εδώ και αρκετό καιρό. Τα περιστατικά κλοπής είναι συνεχόμενα, καθώς η περιοχή βρίσκεται μόνιμα στο σκοτάδι κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Ο προπονητής του Andrea Ferrari που κατάγεται από το Viareggio και συνόδευε τον Leclerc έγραψε στα social media: «Η Via Salvatori βρίσκεται στο σκοτάδι εδώ και μήνες. Το λέμε συνέχεια. Χθες μας λήστεψαν. Σκέφτεστε να φτιάξετε τις λάμπες κάποια στιγμή; Ρωτάω για λογαριασμό ενός φίλου».

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...