0-100 GOCAR Issues: Τα κορυφαία βίντεο!

Ζούμε στην ψηφιακή εποχή… Tο βίντεο αποτελεί μέρος της νέας πραγματικότητας και το GOCAR συνδυάζει την εικόνα, και την ενημέρωση, με την ποιότητα.

  • -
  • -

Μέσα στη δεκαετία που διανύσαμε από το πρώτο τεύχος του GOCAR, ο κόσμος άλλαξε δραματικά. Στοιχεία που θεωρούσαμε δεδομένα καταρρεύσαν σαν χάρτινος πύργος και μία τελείως καινούργια πραγματικότητα διαμορφώθηκε μπροστά μας. Εμείς, το είδαμε ως πρόκληση και ακολουθήσαμε τις τάσεις της εποχής. Αλλά με τον δικό μας τρόπο. Διατηρώντας βασικές αρχές όπως η έγκυρη ενημέρωση, αλλά σε συνδυασμό με την ποιότητα. Αυτά τα στοιχεία είναι το κύριο χαρακτηριστικό των παραγωγών μας εδώ και μια δεκαετία, εξελίσσοντας την τεχνοτροπία και τα βίντεο μας. Το σχετικό τμήμα, με τον Σπύρο Κανατά και την Εύη Περράκη, είναι υπεύθυνο για το αποτέλεσμα που απολαμβάνετε στις οθόνες των υπολογιστών, tablet και κινητών σας. Και επειδή είναι δύσκολο να ξεχωρίσουμε κάποιο βίντεο, όσα ακολουθούν αποτελούν απλά ένα δείγμα γραφής…

 

Porsche Taycan Turbo: Mindblowing

Η δοκιμή της πρώτης αμιγώς ηλεκτρικής Porsche σηματοδοτεί από μόνη της ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερο γεγονός. Οδηγήσαμε την Taycan Turbo στους ελληνικούς δρόμους και νιώσαμε στο έπακρο της δυνατότητες του εκρηκτικού μοντέλου της γερμανικής εταιρείας. Μάλιστα, όχι μόνο στα περίχωρα της Αττικής, αφού δοκιμάσαμε τις επιδόσεις της και στο διάδρομο του αεροδρομίου στο Τατόι.


 

Korres Project 4: Το ελληνικό supercar

Η μοναδική δημιουργία του Δημήτρη Κορρέ αποτελεί μέχρι και σήμερα το βίντεο με τις περισσότερες επισκέψεις στο λογαριασμό του GOCAR. Πριν από μία δεκαετία, είχαμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε την ταχύτητα με την οποία μπορούσε να κινηθεί στην άσφαλτο, αλλά και τις μοναδικές εκτός δρόμου δυνατότητες του. Απλά, εξωπραγματικό! 

 

Γιάννης Δρυμωνάκος: Πηγή έμπνευσης

Ο καταξιωμένος Πρωταθλητής της κολύμβησης, Γιάννης Δρυμωνάκος, μίλησε με το δικό του τρόπο στο GOCAR, και συγκεκριμένα μέσα από ένα μοναδικό βίντεο. Ο σπουδαίος αθλητής της κολύμβησης, εξήγησε με το δικό του τρόπο ποιο είναι το mentality ενός Πρωταθλητή και ο τρόπος ζωής. Ο Γιάννης Δρυμωνάκος μας ξενάγησε στον κόσμο του και εμείς ζήσαμε μία μέρα μαζί του.

 

Tesla Model 3: Η εξέγερση των μηχανών

Η πρώτη μας επαφή με μοντέλο της Tesla επί ελληνικού εδάφους, αναμφίβολα αποτέλεσε μία ξεχωριστή εμπειρία. Ζήσαμε με το Model 3 για μία εβδομάδα και μέσα από το βίντεο αναλύσαμε την παραμικρή λεπτομέρεια της δημιουργίας του Elon Musk, δοκιμάζοντας επιδόσεις, αυτονομία, αλλά και κάθε είδους τεχνολογία που το καθιστά μοναδικό.

 

Audi S1: Η απαγωγή

Μακριά από τα συνηθισμένα! Στο GOCAR μας αρέσει να ξεφεύγουμε από τα καθιερωμένα και το κάναμε με αφορμή την έλευση του Audi S1 στην χώρα μας. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης «Αυτοκίνηση 2014», καταφέραμε το βράδυ όταν και έκλεισαν τα φώτα, να τρυπώσουμε και να «απαγάγουμε» το Audi S1. Λίγες ώρες αργότερα το επιστρέψαμε, αλλά αφού πρώτα «λυσσάξαμε» στους δρόμους της Αττικής.

 

Ford Mustang: Γνήσιο Muscle car

Είναι η εποχή που η Ford αποφασίζει να φέρει τη Mustang στα ευρωπαϊκά… μέτρα και πρότυπα. Χωρίς σκέψη, δεθήκαμε στο κάθισμα του πισωκίνητου κουπέ των 290 ίππων και ταξιδέψαμε ως τις μοναδικές διαδρομές της Φθιώτιδας. Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, αυτό που ακολούθησε θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως: «Η χαρά του συντάκτη».

 

Land Rover Defender: Αρματωμένο για περιπέτεια

Πως μπορεί το κλασσικό να διατηρηθεί στη σύγχρονη εποχή, ακολουθώντας παράλληλα όποιες τάσεις αυτή προτάσσει, μη αλλοιώνοντας το χαρακτήρα μίας κατασκευής; Δύσκολη εξίσωση; Κι όμως, η Land Rover έδωσε την απάντηση με τη νεότερη γενιά του Defender, το οποίο διακατέχεται από στοιχεία των προγόνων του, αλλά απευθύνεται και στον σύγχρονο άνθρωπο. Κάτι που διαπιστώσαμε σε ένα εξαιρετικό βίντεο στην καρδιά της Φθιώτιδας.

 

Honda Civic Japan story!

Κάποιοι μπορεί να μην γνώριζαν τι είναι τα Manga, αλλά φροντίσαμε με την αρωγή ενός Honda Civic να πούμε την ιστορία των Mangatellers. Ταξιδέψαμε με το ιαπωνικό χάτσμπακ μέχρι τη Θεσσαλονίκη, όπου και γνωρίσαμε τους Φύλλη Χατζόπουλο και Ραφαήλ Βουτσίδη, τους Έλληνες δημιουργούς της ιδιαίτερης μορφής κόμικ, όπου εκτός από την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ιστορία τους, μας αποκάλυψαν τη Manga πλευρά του Civic.

 

Kia EV6 – Lightning

Πόσο πρακτικό είναι εν τέλει ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο; Μπορείς να ταξιδέψεις χωρίς να αισθάνεσαι χιλιομετρικούς περιορισμούς; Με αφορμή την έλευση του Kia EV6 ξεκινήσαμε από την Αθήνα με προορισμό την Αράχωβα, έχοντας ως στόχο να επιστρέψουμε στη βάση μας χωρίς ενδιάμεση φόρτιση. Το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρον!

 

Lamborghini Huracan STO Hardcore!

Πρόκειται για την πιο σκληροπυρηνική Lamborghini σήμερα. Σχεδιασμένη και κατασκευασμένη για τον απόλυτο χρόνο στην πίστα, η Huracan STO έχει πινακίδες αποκλειστικά για να μπορεί να μεταφερθεί σε αυτοκινητοδρόμιο χωρίς τη χρήση τρέιλερ. Αυτή την ειδική έκδοση οδηγήσαμε στην πίστα των Σερρών και μέσα σε ένα βίντεο προσπαθήσαμε να σας περάσουμε την έκρηξη αδρεναλίνης και συναισθημάτων που μας προκάλεσε αυτή η εξωφρενική ιταλική δημιουργία.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...