10 χρόνια GOCAR Magazine: Το Νο1 περιοδικό αυτοκινήτου γιορτάζει. Μη χάσεις το επόμενο επετειακό τεύχος

Τo GOCAR Magazine, το Νο1 περιοδικο αυτοκινήτου, γίνεται 10 χρόνων και το γιορτάζει με ένα ταξίδι στο αύριο της Αυτοκίνησης, με την επετειακή έκδοση #121 “Δεκέμβριος 2033”!

  • -
  • -

To GOCAR Magazine, το Νο1 περιοδικό αυτοκινήτου, συμπλήρωσε 10 χρόνια. Πάθος και γνώση για το αυτοκίνητο από την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα, καινοτόμες ιδεές προβολής και τεχνολογία που εξασφαλίζει την απόλυτη ψηφιακή εμπειρία ανάγνωσης. Η δύναμη της εικόνας σε φωτεινή οθόνη, η ζωντάνια του video και η διαδραστικότητα του Διαδικτύου, όλα σε ένα Μέσο. Γιορτάζουμε 10 χρόνια GOCAR Magazine με ένα ταξίδι στο αύριο της Αυτοκίνησης. Γιατί μπορεί να έχουμε πετύχει πολλά και σημαντικά, αλλά όπως κάνουμε πάντα, δεν επαναπαυόμαστε στα επιτεύγματά μας. Παίρνουμε από αυτά δύναμη και έμπνευση για να προχωράμε μπροστά. Για να κοιτάζουμε στο μέλλον!

Αυτό κάνουμε και με την επετειακή μας έκδοση #121 “Δεκέμβριος 2033”. Διακεκριμένοι επιστήμονες, εκπρόσωποι της πολιτείας, κορυφαία στελέχη του κλάδου και εξειδικευμένοι αρθρογράφοι διαμορφώνουν την εικόνα της αγοράς του Αυτοκινήτου για την επόμενη 10ετία. Ρεπορτάζ, αναλύσεις, απόψεις και συνεντεύξεις για όλα τα θέματα που μας απασχολούν και θα μας απασχολήσουν τα επόμενα χρόνια στον κόσμο της κινητικότητας. Τι έγινε, τι θα γίνει και τι θα μπορούσε να γίνει για τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος στις οδικές μεταφορές; Πώς θα μετεξελιχθεί η σχέση μας με το Αυτοκίνητο; Είναι η ηλεκτροκίνηση μονόδρομος; Πώς θα βελτιωθεί η οδική ασφάλεια; Θα εφαρμοστεί η αυτόνομη οδήγηση; Ποιος είναι ο ρόλος του 5G, της τεχνητής νοημοσύνης και της ψηφιακής τεχνολογίας; Ποιες είναι οι τεχνολογικές προκλήσεις και ποια τα κοινωνικά και ηθικά διλήμματα που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε; Μπορούν πράγματι να αλλάξουν οι γηρασμένες μεγαλουπόλεις προκειμένου να εφαρμοστούν έξυπνες λύσεις βιώσιμης κινητικότητας;

Κατέβασε τώρα το GOCAR Magazine app, από ΕΔΩ για Android και από ΕΔΩ για iOS συσκευές για να μη χάνεις κανένα τεύχος.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...