Το νέο VW T-Roc Cabriolet έφτασε στην Ελλάδα (τιμές)

Η ανοικτή έκδοση του δημοφιλούς compact SUV είναι διαθέσιμη και στη χώρα μας. Δείτε τους κινητήρες και πόσο κοστίζει.

  • -
  • -

Την καλύτερη εποχή επέλεξε η Volkswagen να λανσάρει στην Ελλάδα την cabrio έκδοση του ανανεωμένου T-Roc, ένα αυτοκίνητο που συνδυάζει την πρακτικότητα και τις αρετές των SUV με την ελευθερία και τη φινέτσα ενός cabriolet.

Η facelift εκδοχή του ανοιχτού T-Roc προσφέρεται με δύο κινητήρες βενζίνης, τον τρικύλινδρο 1.0 TSI με τους 110 ίππους και τα 200 Nm ροπής o οποίος συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων, καθώς και με τον τετρακύλινδρο 1.5 TSI απόδοσης 150 ίππων και 250 Nm ροπής. Στην ισχυρότερη έκδοση συναντάμε αποκλειστικά αυτόματο κιβώτιο DSG7.

Σε 9 δευτερόλεπτα ανοίγει η οροφή

Από αισθητικής πλευράς, το ανανεωμένο T-Roc Cabriolet φέρει ανασχεδιασμένη μάσκα, νέα φώτα και νέου σχεδιασμού ζάντες 18 και 19 ιντσών. Επίσης, προστέθηκαν ορισμένα νέα χρώματα για το αμάξωμα, αναδεικνύοντας το μοντέρνο προφίλ και τη νεανικότητα του αυτοκινήτου.

cabrio

Στο εσωτερικό τοποθετήθηκαν ανώτερης ποιότητας υλικά μαλακά στην υφή, ψηφιακός πίνακας οργάνων 8 ιντσών και κεντρική οθόνη 10,25΄΄. Το πακέτο εξοπλισμού είναι πλήρες, περιλαμβάνοντας από αυτόματη στάθμευση Park Assist έως σύστημα ημιαυτόνομης οδήγησης IQ Drive Travel Assist, υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας Lane Assist και αυτόματο φρενάρισμα με αναγνώριση πεζών.

Δείτε εδώ τις τιμές του κλασικού "κλειστού" T-Roc στην Ελλάδα

cabrio

Η υφασμάτινη οροφή ανοίγει και κλείνει με το πάτημα ενός διακόπτη σε μόλις 9 δευτερόλεπτα. Όσο για το πορτμπαγκάζ, ο όγκος του έχει μειωθεί αρκετά σε σχέση με την κλειστή έκδοση – από τα 445 στα 284 lt – λόγω του μηχανισμού της οροφής.

Οι τιμές για το T-Roc Cabriolet 1.0 TSI 110PS ξεκινούν από 32.400 ευρώ και για το T-Roc Cabriolet 1.5 TSI 150PS DSG από 36.900 ευρώ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...