Top 10 Μοντέλα 4-10 Απριλίου

Top 10 Μοντέλα 4-10 Απριλίου

Δεν φεύγει από την κορυφή το συγκεκριμένο B-SUV. Υπάρχει όμως και μια πολύ μεγάλη έκπληξη.

  • -
  • -

Το Toyota Yaris Cross έχει εδραιωθεί στην πρώτη θέση της λίστας με τα μοντέλα που συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον του αναγνωστικού κοινού του GOCAR. Το ιαπωνικό SUV αναδείχθηκε το πιο δημοφιλές και την περασμένη εβδομάδα, με το Suzuki Vitara να σκαρφαλώνει εκ νέου στη δεύτερη θέση.

Ψηλά στη λίστα βρέθηκε το Peugeot 2008, ακολουθούμενο από το Hyundai Tuscon. Την πρώτη πεντάδα συμπλήρωσε ένα ακόμη μοντέλο της Toyota και συγκεκριμένα το Yaris. Στο Top10 συνεχίζει για μια ακόμη εβδομάδα το Hyundai Kona, το οποίο το συναντάμε στην 6η θέση, όπως και το Suzuki S-Cross που ακολουθεί. Η μεγάλη έκπληξη έρχεται ωστόσο από ένα πανίσχυρο και πολύ ακριβό μοντέλο. Πρόκειται για τη BMW M4, που αναρριχήθηκε στην 8η θέση, αποδεικνύοντας πως τα dream car εξακολουθούν να γοητεύουν τους φίλους των τεσσάρων τροχών. Cupra Formentor και Dacia Duster δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τη δεκάδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ TOP 10 ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα στο gocar.gr, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Και μην ξεχνάτε, στο μενού ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...