Peugeot 308: Επίσημα αξεσουάρ από 3D Printer

Οι πιο σύγχρονες τεχνολογίες εφαρμόζονται στον κόσμο του νέου Peugeot 308!

  • -
  • -

To 3D Printing έχει αρχίσει να διαδίδεται με ραγδαίους ρυθμούς. Η Peugeot αποφάσισε να εισάγει τη συγκεκριμένη τεχνολογία στο νέο 308 και έτσι, πολλά επίσημα αξεσουάρ κατασκευάζονται με αυτόν τον τρόπο. Πρόκειται για προϊόντα του Peugeot Lifestyle, με υψηλή ποιότητα κατασκευής και εκλεπτυσμένο design. Σχεδιάστηκαν για να ταιριάζουν τέλεια στην καμπίνα του νέου 308 και παράλληλα, υπάρχουν πολλές δυνατότητες εξατομίκευσης, προνόμιο που μπορεί να δώσει η τεχνολογία της τρισδιάστατης εκτύπωσης.

Τι κατασκευάζει η Peugeot με 3D Printer;

Τα συγκεκριμένα αξεσουάρ είναι προϊόντα συγκράτησης γυαλιών ηλίου, κουτιών αναψυκτικού και πιστωτικών καρτών. Είναι η πρώτη φορά που η τεχνολογία του 3D Printing χρησιμοποιείται για την κατασκευή αξεσουάρ αυτοκινήτου. Στο μέλλον περιμένουμε ότι η συγκεκριμένη τακτική θα υιοθετηθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό, αφού προσφέρει αρκετά πλεονεκτήματα τόσο για την εταιρεία, όσο και για τον πελάτη.

Διαβάστε τη δοκιμή μας για το νέο Peugeot 308

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του 3D Printing;

Πιο συγκεκριμένα, προσφέρει ελευθερία σχεδιασμού στον δημιουργό, χωρίς περιορισμούς στο σχήμα. Η εξατομίκευση των αξεσουάρ είναι ευκολότερη, ενώ η παραγωγή γίνεται γρήγορα, άμεσα και προσιτά. Επίσης, το βάρος των προϊόντων είναι περιορισμένο με πολύ ισχυρά υλικά που εγγυώνται αντοχή στο χρόνο. Δεν υπάρχουν αναμονές παραγωγής, ενώ δεν υφίσταται η ανάγκη δημιουργίας stock από τα καταστήματα.

Το 3D Printing προστατεύει το περιβάλλον;

Σύμφωνα με την Peugeot Design τα υλικά κατασκευής επιλέχθηκαν για να ικανοποιούν την αφή, την εικόνα και την ευκολία χρήσης. Ταιριάζει ιδανικά με το προχωρημένο design του νέου i-Cockpit, όπως και με τον σχεδιασμό της κεντρικής κονσόλας του premium γαλλικού μικρομεσαίου. Τονίζουν επίσης ότι το 3D Printing ωφελεί στην προστασία του περιβάλλοντος, γεγονός που από μόνο του είναι αρκετό για να καθιερωθεί στον κόσμο της σύγχρονης αυτοκίνησης.  

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...