Ποιο νέο hatchback κατέκτησε το Red Dot Award 2022;

Ο τίτλος απονέμεται σε αυτοκίνητα που εντυπωσιάζουν με την εμφάνιση, το στυλ, την ποιότητα και τις τεχνολογίες.

  • -
  • -

Το «Red Dot Award», η μεγαλύτερη διάκριση στο χώρο της προϊοντικής σχεδίασης, απονεμήθηκε στο νέο Peugeot 308. Τα 50 μέλη της επιτροπής εντυπωσιάστηκαν από την εμφάνιση, τη σχεδίαση, το ξεχωριστό στυλ, την ποιότητα και το καινοτόμο i-Cockpit του νέου γαλλικού hatchback.

peugeot dot1

Η εξωτερική σχεδίαση του αυτοκινήτου με τη δυναμική σιλουέτα, το νέο σήμα της μάρκας και την ξεχωριστή φωτιστική υπογραφή, έλαβε επαίνους από την επιτροπή του θεσμού, όπως και το εσωτερικό με τις υψηλές δυνατότητες του i-Cockpit 3D, τη νέα οθόνη αφής που λειτουργεί όπως ένα smartphone και τα πιστοποιημένα AGR καθίσματα.  

peugeot dot2

Ο θεσμός των βραβείων Red Dot Design ιδρύθηκε το 1955 και έκτοτε αποτελεί διεθνώς ένα συνώνυμο της επιτυχίας και της ποιότητας, όσον αφορά στη σχεδίαση. Η επιτροπή του αποτελείται από 50 ειδικούς από διάφορους κλάδους του διεθνούς στερεώματος, όπως σχεδιαστές, αρχιτέκτονες και καθηγητές.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ PEUGEOT 308 ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ 1.2 PURETECH 130HP

Κάθε χρόνο, οι ειδικοί επιβραβεύουν τη «σχεδιαστική αριστεία» σε 52 κατηγορίες προϊόντων. Όλοι οι καταναλωτές παγκοσμίως λαμβάνουν υπόψη το βραβείο «Red Dot» ως εγγύηση ποιότητας, έξυπνου design και εξαιρετικής εργονομίας.

peugeot dot3

Αυτή είναι η έβδομη φορά που η Peugeot βραβεύεται από το θεσμό Red Dot από το 2010 ως σήμερα, με το νέο 308 να έχει λάβει συνολικά 11 διεθνή βραβεία.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...