Top 10 Μοντέλα 13-19 Μαρτίου

Top 10 Μοντέλα 13-19 Μαρτίου

Αλλαγή στην κορυφή του καθιερωμένου μας Top-10 της εβδομάδας που πέρασε, με το ιαπωνικό B-SUV να ρίχνει το Suzuki Vitara από την πρώτη θέση.

  • -
  • -

Μετά από αρκετές εβδομάδες στη δεύτερη θέση, το Toyota Yaris Cross κατάφερε να αναρριχηθεί στην πρώτη θέση της λίστας με τα μοντέλα που συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον του αναγνωστικού κοινού του GOCAR για την εβδομάδα που πέρασε. Το ιαπωνικό B-SUV πέρασε πρώτο, αφήνοντας δεύτερο το Dacia Duster. Το σκληροτράχηλο SUV ανέβηκε μία θέση, με το Suzuki Vitara να πέφτει από την κορυφή και να περιορίζεται 3ο. Μία θέση κέρδισε και το Peugeot 2008, ενώ εντυπωσιακή είσοδο πραγματοποίησε το Peugeot 308, το οποίο εμφανίστηκε στην πρώτη δεκάδα του Top-10 και συγκεκριμένα 5ο!

Πιο πίσω, το Hyundai Tucson διατηρήθηκε στην 6η θέση, με το Suzuki S-Cross να φιγουράρει πλέον 7ο. Το Toyota Yaris βρέθηκε στην 8η θέση, με τα Cupra Formentor και Hyundai Kona να συμπληρώνουν την πρώτη δεκάδα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ TOP 10 ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ


Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα στο gocar.gr, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Και μην ξεχνάτε, στο μενού ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...