Δοκιμάζουμε 5 προσιτά SUV – Υβριδικό, diesel, τετρακίνητο ή coupe;

Με κινητήρες βενζίνης, πετρελαίου και υβριδικά σύνολα – ήπια ή πλήρως – αποκλείεται να μην βρείτε κάποιο και για σας

  • -
  • -

Όταν βρισκόμαστε σε διαδικασία αναζήτησης νέου αυτοκινήτου, το κουτάκι SUV πρέπει να είναι σίγουρα τσεκαρισμένο. Αυτό το εμπεδώσαμε! Οι αυτοκινητοβιομηχανίες το γνωρίζουν αυτό όμως και είπαν να μας κάνουν τη ζωή δύσκολη, δίνοντας μας μία ατελείωτη λίστα με επιλογές για να διαλέξουμε. Μικρά, μεγάλα, δικίνητα, τετρακίνητα, υβριδικά, απ’ όλα έχει η αγορά! Το θέμα είναι να βρείτε το κατάλληλο για εσάς.

Θέλοντας να σας διευκολύνουμε συγκεντρώσαμε 5 δοκιμές μοντέλων που πραγματοποιήσαμε το τελευταίο διάστημα, τα οποία είτε ήδη πρωταγωνιστούν στις πωλήσεις, είτε πιστεύουμε πως θα το κάνουν τους επόμενους μήνες. Πρόκειται για προσιτά SUV, με το καθένα να έχει το δικό του highlight που το χαρακτηρίζει και το κάνει θελκτικό στο κοινό.

Πρόκειται για το οικονομικό αλλά θαυματουργό Dacia Duster με κινητήρα πετρελαίου και τετρακίνηση, το νέο Suzuki S-Cross που προσφέρει κορυφαίο value for money, το μοντέρνο Volkswagen Taigo, την ολοκαίνουργια, πλήρως υβριδική έκδοση 1.5 του Suzuki Vitara και την αντίστοιχη του Toyota Υaris Cross. Παρακάτω μπορείτε να πατήσετε στο όνομα ή την φωτογραφία του κάθε μοντέλου για να διαβάσετε την αναλυτική δοκιμή του.

Εσείς ποιο διαλέγετε;

Dacia Duster 1.5 Blue dCi 4WD

duster

 

Suzuki Vitara 1.5 Strong Hybrid 2WD

vitara

 

Suzuki S-Cross 1.4 Hybrid 2WD

s-cross

 

Toyota Υaris Cross Hybrid

yaris cross

 

Volkswagen Taigo 1.0 TSI 110 PS DSG

taigo

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...