Ποιος αρνείται 670.000 ευρώ για μια θέση παρκινγκ;

Σε τόσα χρήματα κανείς δεν λέει όχι, ειδικά για μια θέση στάθμευσης. Εκτός κι αν…

  • -
  • -

Σε μεγάλες και πλούσιες πόλεις, όπως αυτές του Χονγκ Κονγκ και της Νέας Υόρκης, δεν είναι ασυνήθιστο οι θέσεις στάθμευσης να πωλούνται για υπερβολικά χρηματικά ποσά. Ωστόσο, αυτό που συνέβη στη Βοστώνη προκαλεί εντύπωση, καθώς κάποιος φέρεται να απέρριψε προσφορά ύψους 750.000 δολαρίων672.000 περίπου ευρώ με βάση την τωρινή ισοτιμία.

Όπως αναφέρει η Wall Street Journal, ένα ζευγάρι, προφανώς εύπορο, έβγαλε προς πώληση το πολυτελές σπίτι των 371,6 τ.μ. έναντι του ποσού των 10,5 εκατομμυρίων δολαρίων. Η οικία τους διαθέτει εκτός των άλλων και δύο στεγασμένες θέσεις στάθμευσης με παρκαδόρο παρακαλώ.

boston1

Τα δύο πάρκινγκ τα πουλάνε ανεξάρτητα, καθώς γνωρίζουν πως μια μόνιμη θέση στάθμευσης στη Βοστώνη και μάλιστα κλειστή αποτελεί προνόμιο για τους κατοίκους.

Αφού δημοσιεύθηκε η αγγελία, οι προσφορές διαδέχονταν η μία την άλλη. Το ζεύγος τις έχει απορρίψει όλες μέχρι στιγμής, παρότι κάποιος πρόσφερε έως και $750.000 για να αποκτήσει το ένα από τα δύο πάρκινγκ.

Διαβάστε επίσης: Πλήρωσε πάνω από 1 εκατ. ευρώ για θέση πάρκινγκ στο Χονγκ Κονγκ

Το ανδρόγυνο θεωρεί πως μπορεί να τις πουλήσει ακόμη πιο ακριβά, αφού σε ορισμένες περιοχές της Βοστώνης, το πάρκινγκ αποτελεί είδος προς εξαφάνιση και οι κάτοικοι αναζητούν απελπισμένα μια ιδιόκτητη θέση στάθμευσης. 

boston2

Οι συγκεκριμένοι κύριοι σκέφτονται ξεκάθαρα επιχειρηματικά, έχοντας κατά νου πως οι τιμές προσδιορίζονται στην αγορά από την αλληλεπίδραση των δυνάμεων της ζήτησης και της προσφοράς. Οπότε, γι΄αυτούς η κατάλληλη πρόταση πρέπει να αγγίζει επταψήφιο νούμερο.

Πηγή: Wall Street Journal

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...