Nissan Juke Kiiro: Τι σχέση έχει η νέα έκδοση του Juke με... τον Batman;

Ένα από τα πιο ιδιαίτερα compact crossover, με εντυπωσιακή εμφάνιση και μοναδικό στυλ.

  • -
  • -

Δίνοντας ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στην κυκλοφορία της περιορισμένης έκδοσης Juke Kiiro, η Nissan έχει συνάψει μια διαφημιστική συνεργασία με την Warner Bros. Pictures, για να υποστηρίξει το κινηματογραφικό ντεμπούτο της ολοκαίνουργιας επικής ταινίας The Batman.

Η ταινία The Batman είναι η πιο πολυαναμενόμενη ταινία του 2022 με συμμετοχή των φανταστικών χαρακτήρων Bruce Wayne και Batman, καθώς και της  Selina Kyle, γνωστής και ως Catwoman. Η ταινία βρίσκει τον Batman σε ένα ταξίδι από την εκδίκηση προς την ελπίδα. Αντίστοιχα, το Nissan JUKE Kiiro ενσαρκώνει το ίδιο πνεύμα, που “εξυψώνει” ένα ταξίδι ανακάλυψης.

juke kiiro1

Αποκαλούμενη (από την ιαπωνική λέξη) Kiiro, που σημαίνει «Κίτρινο», αυτή η ειδική έκδοση αποκαλύπτει ένα νέο και πολύ μοντέρνο εξωτερικό χρώμα του Juke, το Ceramic Grey, που συμπληρώνεται από την προσθήκη μοναδικών λαμπερών κίτρινων φινιρισμάτων "spiced lemon" στο κάτω μέρος του μπροστινού προφυλακτήρα, στα μαρσπιέ και στον πίσω προφυλακτήρα.

Αυτές οι χρωματικές πινελιές προσθέτουν δυναμισμό και μια προκλητική γραμμή στο εξωτερικό στυλ του Juke Kiiro. Μια πρόσθετη, εντυπωσιακή λεπτομέρεια, είναι το φινίρισμα αλουμινίου που έχει τοποθετηθεί στο χείλος του μπροστινού προφυλακτήρα.

juke kiiro2

Οι ζάντες 19 ιντσών, που προέρχονται  από την κορυφαία έκδοση Tekna, έχουν μαύρο χρώμα  για να δώσουν στην ειδική έκδοση μια μοναδική χροιά κομψότητας. Το εκλεπτυσμένο μοτίβο γίνεται ολοφάνερο στους καθρέφτες και τις άκρες της οροφής, με το συνολικό αποτέλεσμα να προσδίδει στο αυτοκίνητο μια μοναδική, τολμηρή και συνάμα εντυπωσιακή εμφάνιση.

Διακοπές με Nissan Juke στη Ναύπακτο

Στο εσωτερικό, τα καθίσματα έχουν δερμάτινη επένδυση σε μαύρο και γκρι μεταλλικό χρώμα. Εκτός από αυτό το νέο υλικό, τα μπροστινά αλλά και τα πίσω καθίσματα, διαθέτουν κίτρινες πινελιές με τη μορφή ραφής. Το ίδιο συναντάται και στο κεντρικό υποβραχιόνιο, την κεντρική κονσόλα, τις  μπροστινές πόρτες και στην μαλακή επένδυση που πλαισιώνει τον πίνακα οργάνων. Το συνολικό αποτέλεσμα, ευθυγραμμίζει την εσωτερική και την εξωτερική εμφάνιση του μοντέλου. Μια ετικέτα αλουμινίου, τοποθετημένη στην κεντρική κονσόλα, μπροστά από τον επιλογέα ταχυτήτων, υποδηλώνει αυτήν την ειδική έκδοση.  

juke kiiro3

Για την κίνηση του αυτοκινήτου φροντίζει ο 3κύλινδρος βενζινοκινητήρας απόδοσης 114 ίππων και 200 Nm ροπής. Συνεργάζεται με εξάρι μηχανικό κιβώτιο ή το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη με paddle shifts.

Στον εξοπλισμό του περιλαμβάνονται όλα τα συστήματα ασφαλείας, όπως:  Έξυπνη Πέδηση Έκτακτης Ανάγκης με Αναγνώριση Πεζών και Ποδηλάτων, Αναγνώριση Σημάτων Κυκλοφορίας, Έξυπνη Παρέμβαση Εσφαλμένης Αλλαγής Λωρίδας, ΠροειδοποίησηςΠίσω Διασταυρούμενης Κυκλοφορίας και Παρέμβαση Τυφλού Σημείου.

juke kiiro4

Το σύστημα ψυχαγωγίας NissanConnect επιτρέπει σε οδηγό και επιβάτες να χρησιμοποιούν το Apple CarPlay ή το Android Auto για να αντικατοπτρίζουν τις αγαπημένες τους εφαρμογές smartphone, στην ενσωματωμένη οθόνη αφής 8 ιντσών.

Ο οδηγός μπορεί να έχει πρόσβαση στους Χάρτες TomTom και στο Live Traffic (κίνηση στους δρόμους σε πραγματικό χρόνο). Η συμβατότητα  του JUKE με το Google Assistant προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εντολών, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας για τον οδηγό και τους επιβάτες  να στέλνουν προορισμούς στο σύστημα πλοήγησης του αυτοκινήτου, μιλώντας στην έξυπνη συσκευή τους.

Το Juke Kiiro θα παραχθεί σε μόλις 5.000 μονάδες, ακολουθώντας τις προηγούμενες ειδικές εκδόσεις Kuro (μαύρο) και Shiro (λευκό) της πρώτης γενιάς του μοντέλου. Θυμίζουμε πως το Juke προσφέρεται στην Ελλάδα από 18.700€, συμπεριλαμβανομένου του οφέλους 600€ από την Nissan. Δείτε εδώ τον αναλυτικό τιμοκατάλογο του Juke.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...