Top 10: Οι Δοκιμές του 2021 που διαβάσατε περισσότερο

Ακόμη μια χρονιά φεύγει και κάνουμε τον απολογισμό μας. Ποια ήταν τα νέα αυτοκίνητα που τράβηξαν περισσότερο το ενδιαφέρον σας;

  • -
  • -

Κάθε χρόνο, πολλά αυτοκίνητα περνάνε από το γκαράζ του GOCAR για δοκιμή. Ως φανατικοί λάτρεις του αυτοκινήτου, όλοι οι test drivers ενθουσιαζόμαστε με την έλευση κάθε νέου μοντέλου και μας αρέσει να το οδηγούμε, να το πιέζουμε, να ανακαλύπτουμε τα πλεονεκτήματά του συγκριτικά με τον ανταγωνισμό, αλλά και τα σημεία που μπορεί να υστερεί. Μετά από τη συμβίωσή μας, καταγράφουμε αναλυτικά τις εντυπώσεις μας και τις ανεβάζουμε σε μορφή δοκιμής, για να τις μοιραστούμε μαζί σας.

Κάνοντας τον απολογισμό του 2021, ψάξαμε και βρήκαμε τις δοκιμές νέων αυτοκινήτων που διαβάσατε περισσότερο. Μαζέψαμε την κορυφαία δεκάδα και σας την παρουσιάζουμε, καθώς θεωρούμε ότι αποτελεί ένα ενδεικτικό των προτιμήσεών σας. Αναλύοντας λίγο περισσότερο τα αποτελέσματα, βλέπουμε ότι από τα δέκα αυτοκίνητα της λίστας που ακολουθεί, τα… 9 είναι SUV. Πράγματι, τα SUV έχουν αυξήσει πολύ το μερίδιο της αγοράς τους, ενώ οι κατασκευαστές προσφέρουν πλέον πολλά περισσότερα σε σχέση με παλαιότερα.

Ακόμη κι έτσι, το ποσοστό του 90% είναι πολύ μεγάλο και πραγματικά, μας εντυπωσίασε. Μόνο η Toyota Corolla κατάφερε να μπει σφήνα στη νέα μόδα των SUV, κάτι που αποδεικνύει τη δυναμική του ιαπωνικού μικρομεσαίου. Μια άλλη διαπίστωση που κάναμε βλέποντας τα αποτελέσματα είναι ότι η Hyundai συγκεντρώνει πολύ μεγάλο αγοραστικό ενδιαφέρον. Τρία μοντέλα της βρίσκονται στη δεκάδα με τις δημοφιλέστερες δοκιμές μας για το 2021, ενώ δύο από τα τρία, είναι… Kona, ένα στην έκδοση με 120 ίππους και ένα στην ισχυρότερη, των 198 ίππων!

Δεν θα μαρτυρήσουμε όμως περισσότερα. Παρακάτω υπάρχει αναλυτικά η λίστα με τις 10 δημοφιλέστερες δοκιμές μας για το 2021, οπότε… διαβάστε τη! Η σειρά είναι αντίστροφη, από το 10o προς το 1o, ενώ κάνοντας κλικ στο όνομα ή τη φωτογραφία του αυτοκινήτου, μπορείτε να μεταβείτε στη σελίδα της δοκιμής του και να τη διαβάσετε. Καλή ανάγνωση και… καλή χρονιά!

10: Kia Sportage 1.6D 48V Hybrid AWD


9: Renault Captur 1.0 TCe LPG


8: Hyundai Kona 1.0T 48V Hybrid iMT


7: Hyundai Kona 1.6 T-GDi 198 PS



6: Mercedes-Benz GLA 250 e



5: Toyota Corolla 1.2T


4: Nissan Qashqai 1.3 DIG-T 140 PS (προηγούμενη γενιά)


3: Dacia Duster 1.0 TCe LPG


2: Suzuki Vitara 1.4T Hybrid

1: Hyundai Tucson 1.6T 48V Hybrid 7DCT 180 PS 4WD

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...