Χειμερινό Πρόγραμμα Οδήγησης Porsche

Μαθήματα σε ακραίες συνθήκες

  • -
  • -

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη σχολή χειμερινής οδήγησης Porsche Sport Driving School και Porsche Travel Club. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται από τον Ιανουάριο έως το Μάρτιο του 2011 και απευθύνονται σε αυτούς που επιθυμούν να βελτιώσουν τις οδηγικές τους ικανότητες και να οδηγούν με μεγαλύτερη ασφάλεια.

Προσφέρονται τρία διαδοχικά επίπεδα εκπαίδευσης: Precision (Ακρίβεια), Performance (Επιδόσεις) και Master (Ανώτατο Επίπεδο Ικανοτήτων), όπου οι συμμετέχοντες μαθαίνουν πώς να ελέγχουν καλύτερα το όχημά τους, οδηγώντας σε πάγο και χιόνι, σε ελεγχόμενες βέβαια συνθήκες.
Τα Precision Training Camps στην Αυστρία και τη Φινλανδία προσφέρουν ένα ιδανικό πεδίο εξοικείωσης για αρχάριους. Στα προχωρημένα επίπεδα εκπαίδευσης Performance και Master, οι προχωρημένοι οδηγοί πηγαίνουν στη Φιλανδία, όπου μαθαίνουν το χειρισμό μιας Porsche σε συνθήκες πάγου και χιονιού, σε μια αγωνιστική πίστα πάγου. Οι οδηγοί αυτοί, παράλληλα με την ανάπτυξη άλλων δεξιοτήτων, εξασκούνται στην ορθή χρήση του τιμονιού και των φρένων, ενώ παράλληλα διδάσκονται πώς να αντιδρούν στις μετατοπίσεις φορτίου, για μεγαλύτερη ασφάλεια στις στροφές.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα ή καλέστε τους αριθμούς +49 (0)711/911-78155 και +49 (0)711/911-78683.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...