Ξέρεις ποιο είναι το Νο1 plug-in hybrid αυτοκίνητο στην Ευρώπη;

Ανήκει στα SUV και αποτελεί τον απόλυτο κυρίαρχο στην κατηγορία των plug-in υβριδικών σε όλη τη Γηραιά Ήπειρο.

  • -
  • -

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, το Ford Kuga PHEV παραμένει ο αδιαφιλονίκητος ηγέτης στα plug-in υβριδικά οχήματα, καταγράφοντας τις υψηλότερες πωλήσεις, ανεξαρτήτως κατηγορίας, κατά τη διάρκεια των πρώτων 10 μηνών του 2021.

kuga phev1

Με τους πελάτες να απολαμβάνουν και να συνεχίζουν να αξιοποιούν στο μέγιστο βαθμό τόσο την αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία των 56 km που προσφέρει το αυτοκίνητο σύμφωνα με το πρότυπο WLTP, όσο και τις ασυναγώνιστες επιδόσεις του κινητήριου συνόλου των 225 ίππων, το Kuga Plug-In Hybrid κατέγραψε την περίοδο Ιανουαρίου-Οκτωβρίου περισσότερες από 42.000 πωλήσεις σε όλη την Ευρώπη.

kuga phev2

Συνδυάζοντας τα καλύτερα δύο διαφορετικών κόσμων, όπως την ελευθερία κίνησης που χαρίζει ο κινητήρας βενζίνης των 2,5 λίτρων που λειτουργεί στον κύκλο Atkinson και η αθόρυβη κίνηση με μηδενικές εκπομπές ρύπων που εξασφαλίζουν σε συνδυασμό ο ηλεκτροκινητήρας-γεννήτρια και η μπαταρία υψηλής τάσης των 14,4 kWh, το Kuga PHEV συνιστά την απόλυτη λύση για κίνηση σε όλες τις συνθήκες.

kuga phev3

Χάρη στα προφίλ οδήγησης (EV Auto, EV Now, EV Later και ΕV Charge), οι οδηγοί έχουν τη δυνατότητα να επιλέγουν οι ίδιοι πότε και πώς να αξιοποιούν την ενέργεια της μπαταρίας. Η τελευταία έχει την ικανότητα να ανακτά ενέργεια μέσω αναγεννητικής πέδησης, καθώς φυσικά και από εξωτερική πηγή φόρτισης – για παράδειγμα, σε παροχή 230V η πλήρωσή της με ηλεκτρική ενέργεια ολοκληρώνεται σε λιγότερο από 6 ώρες.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ KUGA PHEV

Οι κάτοχοι, μέσω της εφαρμογής FordPass, μπορούν να ελέγχουν ανά πάσα στιγμή από το κινητό τους τηλέφωνο και από οποιαδήποτε σημείο επιθυμούν το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας και την εκάστοτε αυτονομία που προσφέρει. Επίσης, η εφαρμογή FordPass προσφέρει τη δυνατότητα εντοπισμού του κατάλληλου σταθμού φόρτισης.

kuga phev4

Το Ford Kuga PHEV έχει μέση κατανάλωση καυσίμου μόλις 1,2l/100 km, εκπομπές CO2 από 22 g/km σύμφωνα με τα πρωτόκολλο WLTP και, τιμή προ φόρων κάτω από 40.000 ευρώ στη χώρα μας, γεγονός που προσφέρει στους πελάτες επιπλέον οφέλη όπως ελεύθερη πρόσβαση στο δακτύλιο, μηδενικά τέλη κυκλοφορίας αλλά και μηδενικό επίσης φόρο εταιρικής χρήσης.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...