Γιατί η BMW έκανε τόσα δώρα σε αυτόν τον πελάτη;

Ο βαυαρικός όμιλος παρέδωσε το εκατομμυριοστό ηλεκτροκίνητο όχημά της, προσφέροντάς στον τυχερό πελάτη δωρεάν αξεσουάρ και υπηρεσίες.

  • -
  • -

Λίγο πριν από το τέλος της χρονιάς, η BMW γιόρτασε την παράδοση του εκατομμυριοστού ηλεκτροκίνητου οχήματός της. Ο Pieter Nota, μέλος του Δ.Σ. της BMW AG και υπεύθυνος Πελατών, ήταν αυτός που έδωσε τα κλειδιά μιας iX xDrive40 σε μαύρο χρώμα στον ιδιοκτήτη, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Welt του Μονάχου.

bmw ev sales1

Μάλιστα, ο πελάτης, μαζί με το αυτοκίνητο έλαβε ένα Wallbox και την εγκατάσταση στο σπίτι του εντελώς δωρεάν, καθώς και μια πίστωση για φόρτιση σε δημόσιους σταθμούς σε όλη την Ευρώπη με την υπηρεσία BMW Charging.

bmw ev sales2

«Η παράδοση του εκατομμυριοστού μας ηλεκτροκίνητου οχήματος αποτελεί ορόσημο για τον μετασχηματισμό μας – και ήδη έχουμε το βλέμμα στο επόμενο: Νέος στόχος είναι τα δύο εκατομμύρια οχήματα μέσα σε δύο χρόνια», δήλωσε ο Nota. «Χάρη στη σταθερά αυξανόμενη προϊοντική γκάμα μας, θέτουμε στους εαυτούς μας φιλόδοξους στόχους πωλήσεων, κυρίως για τα αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα: Το 2022, στοχεύουμε να διπλασιάσουμε τις φετινές πωλήσεις. Μέχρι το 2025, το BMW Group θα έχει παραδώσει περίπου δύο εκατομμύρια αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα σε πελάτες. Εκτιμούμε ότι τουλάχιστον το ένα στα δύο οχήματα του BMW Group στους πίνακες πωλήσεων θα είναι αμιγώς ηλεκτρικά μέχρι το 2030», συνέχισε ο Nota.

ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΤΙΣΤΕΣ

10 εκατ. ηλεκτρικά αυτοκίνητα τα επόμενα 10 χρόνια
bmw ev sales3

Κατά τη διάρκεια της επόμενης χρονιάς, ο όμιλος θα διευρύνει την ηλεκτροκίνητη γκάμα της με τις αμιγώς ηλεκτρικές εκδόσεις της Σειράς 7 και της X1. Η BMW Σειρά 5 θα προστεθεί στο ηλεκτρικό portfolio το 2023. Θα ακολουθήσουν ο διάδοχος του MINI Countryman και η αμιγώς ηλεκτρική Rolls-Royce Spectre. Μέχρι το 2023, η εταιρεία θα έχει ήδη λανσάρει τουλάχιστον ένα αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο στο 90% των υφιστάμενων κατηγοριών της στην αγορά. Μέσα στην επόμενη δεκαετία, σε γενικές γραμμές, το BMW Group σχεδιάζει να κυκλοφορήσει συνολικά περίπου δέκα εκατομμύρια αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα.

bmw ev sales4

Στην επιτάχυνση της ηλεκτρικής κινητικότητας θα συμβάλλει η ταχεία και ολοκληρωμένη επέκταση του δικτύου φόρτισης. Το BMW Group έχει ουσιαστική συμβολή σε αυτό, παρέχοντας εύκολη και άνετη φόρτιση σε ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα φόρτισης της Ευρώπης, μέσω των υπηρεσιών BMW Charging και MINI Charging. Με το τιμολόγιο «Active», οι πελάτες μπορούν να φορτίζουν σε μία ελκυστική, και ειδική για κάθε αγορά, σταθερή τιμή που διασφαλίζει απόλυτη διαφάνεια.

Φυσικά, δεν λείπουν οι οικιακές λύσεις φόρτισης με τους επιτοίχιους φορτιστές του (wallboxes), καθώς και η δυνατότητα χρήσης του πανευρωπαϊκού δικτύου φόρτισης υψηλής ισχύος IONITY, στο οποίο οι υφιστάμενοι μέτοχοι και ο νέος επενδυτής BlackRock επενδύουν επιπρόσθετα συνολικά 700 εκατομμύρια ευρώ για την επέκτασή του, δημιουργώντας χιλιάδες νέους σταθμούς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...