Ποιες καθυστερήσεις; Η BMW παραδίδει τα νέα ηλεκτρικά της τρεις μήνες νωρίτερα

Έναν περίπου μήνα μετά την έναρξη της παραγωγής της ολοκαίνουριας i4, η BMW ξεκίνησε τις παραδόσεις στους πελάτες

  • -
  • -

Αρκετά νωρίτερα από τον αρχικό προγραμματισμό, η BMW άρχισε να παραδίδει στους τυχερούς κατόχους τις πρώτες μονάδες του αμιγώς ηλεκτροκίνητου GranCoupe. Το αυτοκίνητο ξεκίνησε να κατασκευάζεται στο εργοστάσιο του Μονάχου τον Οκτώβριο, με τη γερμανική φίρμα να προχωρά σχεδόν άμεσα στο λανσάρισμα και συγκεκριμένα τρεις μήνες ταχύτερα από το αρχικό πλάνο.

bmw i4 delivery1

Μάλιστα, η εταιρεία κάλεσε ορισμένους πελάτες στα κεντρικά της γραφεία, προκειμένου να τους δώσει τα κλειδιά της i4 και να τους ευχαριστήσει για την εμπιστοσύνη.

«Είναι μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή για εμάς, καθώς παραδίδουμε ένα ολοκαίνουριο μοντέλο στους πελάτες μας. Το i4 δείχνει με συναισθηματικό τρόπο πόσο καλά συνδυάζονται η ηλεκτρική κινητικότητα και η σπορ δυναμική οδήγηση. Αυτό το αυτοκίνητο προσφέρει μια εντελώς νέα διάσταση οδηγικής απόλαυσης», δήλωσε ο Bernhard Kuhnt, Senior Vice President BMW Group Market Germany.

bmw i4 delivery2

Διαβάστε περισσότερα για τη BMW i4

Σημειώνουμε πως, η BMW i4 είναι διαθέσιμη προς παραγγελία και στην Ελλάδα, σε δύο εκδόσεις, την πισωκίνητη eDrive40 των 340 PS και την τετρακίνητη Μ50 με τους 544 PS. Αμφότερες φέρουν μπαταρίες με 81 kWh ωφέλιμης χωρητικότητας, κάτι που μεταφράζεται σε αυτονομία 590 και 521 km, αντίστοιχα (WLTP). Η τιμή των 54.850€ για την eDrive40 πέφτει στις 48.850€ χάρη στην επιδότηση του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά», δημιουργώντας μια πολύ ανταγωνιστική πρόταση σε αυτή την κατηγορία, αν υπολογίσουμε και το πολύ ικανοποιητικό επίπεδο εξοπλισμού, ενώ η κορυφαία i4 Μ50 κοστίζει 69.750€.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...