Οι βασικές αλλαγές του ανανεωμένου Skoda Karoq (video)

Μία εβδομάδα πριν τα επίσημα αποκαλυπτήρια, η Skoda έδωσε στη δημοσιότητα ένα teaser video της ανανεωμένης εκδοχής του compact SUV

  • -
  • -

Όλα είναι έτοιμα για την πρεμιέρα του ανανεωμένου Karoq. Η Skoda θα παρουσιάσει επίσημα το αυτοκίνητο στις 30 Νοεμβρίου, με το λανσάρισμα στις ευρωπαϊκές αγορές να προγραμματίζεται για το 2022.

karoq teaser1

Όπως προκύπτει από τα πλάνα, το δημοφιλές μοντέλο της τσεχικής φίρμας έχει υποστεί ένα ριζικό λίφτινγκ, διαθέτοντας ολοκαίνουριες ζάντες, ανασχεδιασμένη μάσκα, νέα φώτα, μεγαλύτερες απολήξεις της εξάτμισης και νέους προφυλακτήρες. Θα διατίθεται και σε έκδοση 4x4 με πανοραμική οροφή και αλουμινένιες ράγες.

karoq teaser2

Το Karoq MY2022 λογικά θα προσφερθεί με αναβαθμισμένο εσωτερικό και ψηφιακές οθόνες, ενώ όσον αφορά στα μηχανικά σύνολα δεν περιμένουμε εκπλήξεις. Κάτω από το καπό θα συνεχίσουν να φιλοξενούνται οι γνωστοί 1.0 TSI και 1.5 TSI κινητήρες του VW Group, καθώς και οι 2.0 TSI και 2.0 TDI. Η κίνηση θα μεταφέρεται στους τροχούς μέσω μηχανικού κιβωτίου ή του αυτόματου DSG, με τα ισχυρότερα μοτέρ να συνδυάζονται με τετρακίνηση.

 

Αποκαλύπτεται το ανανεωμένο Skoda Karoq


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...