Αποκαλύπτεται το ανανεωμένο Skoda Karoq

Έπειτα από 4 χρόνια στην αγορά και πάνω από μισό εκατομμύριο πωλήσεις, έφθασε η ώρα της ανανέωσης του δημοφιλούς SUV της τσεχικής φίρμας

  • -
  • -

Μια γεύση από το ανανεωμένο Karoq, το οποίο θα αποκαλυφθεί επίσημα στις 30 Νοεμβρίου, μας δίνει η Skoda μέσω δύο σκίτσων. Όπως προκύπτει από τις εικόνες, το SUV φέρει νέα μάσκα με εξαγωνική σχεδίαση και φαρδύτερη εισαγωγή αέρα στο κάτω μέρος. Οι προβολείς έχουν πιο λεπτό design και τα φώτα ημέρα αποτελούνται από δύο ξεχωριστά στοιχεία το καθένα. Από κάτω υπάρχει μια δεύτερη φωτιστική μονάδα για τα φώτα ομίχλης ή, στην κορυφαία έκδοση, μια ξεχωριστή μονάδα LED. Αυτή η διαμόρφωση προβολέων δημιουργεί ένα τετραπλό φωτιστικό σημείο σε κάθε πλευρά, προβάλλοντας τον δυναμισμό του οχήματος στο σκοτάδι.

skoda karoq new1

Επανασχεδιασμένο είναι και το πίσω μέρος του αμαξώματος, περιλαμβάνοντας μεγαλύτερη αεροτομή, καινούρια ποδιά με μαύρο διαχύτη και πιο επιθετικά φώτα σχήματος C, τα οποία έχουν το γνώριμο design της φίρμας με τις κρυστάλλινες δομές.

Αν και η Skoda δεν ανέφερε το παραμικρό για το εσωτερικό, είναι βέβαιο πως έχει αναβαθμιστεί σε μεγάλο βαθμό. Οι επιφάνειες καλύπτονται από ανώτερης ποιότητας υλικά, το φινίρισμα είναι πιο μοντέρνο και οι δυνατότητες συνδεσιμότητας σημαντικά βελτιωμένες χάρη στις ψηφιακές οθόνες.

Αναλυτικές πληροφορίες για το Karoq, τις προδιαγραφές του και τον χρόνο λανσαρίσματος στις αγορές της Ευρώπης, θα δοθούν στις 30 Νοεμβρίου.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...