Το Honda Integra επιστρέφει το 2022 [video]

Η πέμπτη γενιά του μοντέλου θα εμφανιστεί με τα σήματα της Acura, και θα διαθέτει πολλά σπορ στοιχεία.

  • -
  • -

Σύμφωνα με την Honda, το νέο Integra θα αποτελεί ένα ενδιαφέρον πακέτο επιδόσεων που θα «πατάει» πάνω σε 19άρες ζάντες και θα απευθύνεται στην αγορά της Αμερικής, με τα σήματα της Acura και την τιμή απόκτησής του να ξεκινά από τα 30.000$, δηλαδή περίπου 26.400 ευρώ.

Πιο αναλυτικά το νέο Acura, θα κινείται από τον κινητήρα 1.5 VTEC Turbo, η κίνηση θα μεταφέρεται στους τροχούς μέσω ενός διαφορικού περιορισμένης ολίσθησης και το χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων θα κρατάει σε εγρήγορση τον κινητήρα.

Στο εξωτερικό μέρος, αιχμηρές σχεδιαστικές γραμμές απαρτίζουν το αεροδυναμικό σύνολο και τα φώτα LED τόσο στο εμπρόσθιο, όσο και στο πίσω εκσυγχρονίζουν τον επιθετικό του χαρακτήρα. Επιπλέον εντύπωση προκαλεί ότι επιλέχθηκαν ζάντες 19-ιντσών για ένα «1.500άρι» σύνολο, ενώ για την ακινητοποίηση του Integra φροντίζουν τα φρένα της Brembo.

Τέλος, η 5η γενιά του Acura Integra αναμένουμε να «κάψει» πολλές καρδιές όπως άλλωστε συνήθιζαν να κάνουν οι προγονοί του. Σε μια εποχή μετάβασης από την βενζίνη στον ηλεκτρισμό, οι περισσότερες εταιρίες έχουν «ξεχάσει» την έννοια της οδηγικής απόλαυσης και αυτό είναι που διαφοροποιεί τις κατασκευές σαν αυτό από τα απλά «μεταφορικά μέσα».

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...