Ένας 12χρονος έλαβε το δώρο της ζωής του! (video)

Τη μία στιγμή παρακολουθείς από την τηλεόραση τους οδηγούς της F1 και την επόμενη ένας από αυτούς σε πηγαίνει στο σχολείο

  • -
  • -

Πόσα παιδιά θα ήθελαν να ήταν στη θέση του; Να είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν από κοντά τον Lando Norris, έναν από τους αστέρες της Formula 1, να συνομιλήσουν μαζί του και να κάνουν βόλτα ως συνοδηγοί με ένα από τα καλύτερα supercar που κυκλοφορούν στους δρόμους;

Ένας Βρετανός πιτσιρικάς έζησε το όνειρο καθενός από εμάς – συγκαταλέγουμε και τους ενήλικους – καθώς όχι μόνο είχε την τύχη να γνωρίσει τον επόμενο σταρ της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού, αλλά και να πάει βόλτα μαζί του.

mclaren boy1

Ο 12χρονος Thomas ήταν ο υπερτυχερός της εκδήλωσης που διοργάνωσε η Hilton Honors, χορηγός της McLaren. Στο πλαίσιο της καμπάνιας λοιπόν, ο πάντοτε χαμογελαστός και ευδιάθετος Norris φόρεσε στη στολή του κι ένα καπέλο που να θυμίζει σοφέρ. Αφού έλαβε το απαραίτητο τηλεφώνημα, μπήκε στην McLaren 720S Spider, εκτελώντας χρέη VIP μεταφορέα.

Δουλειά του είναι παραλάβει τον ανύποπτο πιτσιρικά από το σπίτι του και να τον μεταφέρει στο σχολείο. Ο μικρός, μόλις είδε τον «ήρωά» του στο κατώφλι της οικογενειακής οικίας έμεινε άλαλος. Αφού ξεπέρασε το αρχικό σοκ, έλαβε μαζί με την αδερφή του κάποια αναμνηστικά δώρα και τα απαραίτητα αυτόγραφα δια χειρός Lando.

Στη συνέχεια δέθηκε στο μπάκετ κάθισμα της 720S και ξεκίνησαν για το σχολείο. Στη διαδρομή ξεθάρρεψε και άρχισε να κάνει διάφορες ερωτήσεις στον οδηγό της F1. Μόλις έφτασαν στο ιδιωτικό εκπαιδευτήριο, ο μικρός θαρρείς και πετούσε στα σύννεφα.

Οι συμμαθητές του δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που βλέπουν, με τον Thomas να γίνεται το επίκεντρο και τον Lando Norris να φωτογραφίζεται με όλους, ακόμη και με τους καθηγητές.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...