5 Νέα Υβριδικά που δοκιμάσαμε πρόσφατα

Από ταξιδιάρικα οικογενειακά μέχρι καθαρόαιμα off-roader. Απ’ όλα έχει το menu

  • -
  • -

Ο περασμένος μήνας μπορεί να θεωρείτο περίοδος ξεκούρασης, αυτό δεν μας εμπόδισε όμως από το να δοκιμάσουμε 5 από τις νεότερες υβριδικές προτάσεις της ελληνικής αγοράς και να σας παραθέσουμε την αναλυτική μας άποψη για κάθε μία από αυτές. Μοντέλα για όλα τα γούστα, με κοινό χαρακτηριστικό την χρήση κάποιας μορφής υβριδικής τεχνολογίας, είτε αυτή είναι mild, είτε full, είτε plug-in.

Παρακάτω θα βρείτε τις εξαντλητικές δοκιμές αυτών των 5 μοντέλων. Το μόνο που έχετε να κάνετε για να τις διαβάσετε είναι να πατήσετε πάνω στο όνομα ή την φωτογραφία του καθενός. Στην συνέχεια ψηφίστε αυτό που θα θέλατε να βρίσκεται και στο δικό σας γκαράζ στο poll που ακολουθεί, στο τέλος του άρθρου.

 

Jaguar E-PACE P300e AWD
e pace

 

Ο αφρός της Jaguar στο C-Segment SUV αναβαθμίζεται, χωρίς να συμβιβάζει την απόδοσή του. Επιδόσεις και οικονομία εις σάρκαν μια χάρη στην plug-in hybrid τεχνολογία.

 

Jeep Compass 4xe
compass

 

Η κορυφαία, νέα, υβριδική έκδοση του Compass ξεκλειδώνει ταυτόχρονα τους κόσμους της οικονομίας, της πρακτικότητας και της περιπέτειας!

 

Jeep Wrangler 4xe Plug-in Hybrid Sahara
wrangler

 

Η plug-in hybrid έκδοση του αμερικανικού μοντέλου γεφυρώνει το παρόν με το μέλλον της Jeep, αποτελώντας το πιο αποδοτικό, φιλικό προς το περιβάλλον και τεχνολογικά προηγμένο Wrangler που κατασκευάστηκε ποτέ.

 

Mercedes-Benz C 180
c180

 

Το premium μεσαίο μοντέλο της γερμανικής μάρκας έφτασε στην 5η του γενιά όντας ολοκληρωτικά αναβαθμισμένο και εξοπλισμένο με mild hybrid τεχνολογία.

 

Suzuki Swace Hybrid
swace

 

Μία πρόταση «δοκιμασμένη», με έμφαση στην πρακτικότητα, η οποία προσφέρει χώρους για όλη την οικογένεια, ξεφεύγοντας όμως από την μάστιγα των SUV αμαξωμάτων.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...