To ηλεκτρικό με τα 610 km αυτονομίας και την οθόνη των 15,5 ιντσών για το infotainment – Ποιο είναι;

Και με δυνατότητα ξεκλειδώματος του αυτοκινήτου με το smartphone σου

  • -
  • -

Με τις αυτοκινητοβιομηχανίες να κάνουν άλματα εξέλιξης προς την ηλεκτρική εποχή καθημερινά, πολλοί φοβούνται πως συγκινήσεις όπως αυτές που μόνο παλιές, οδηγοκεντρικές κατασκευές ήξεραν να προσφέρουν, θα χαθούν. Κάπου εκεί εμφανίζονται αυτοκίνητα όπως το μοντέλο που έχουμε επιλέξει σήμερα, για να διαψεύσουν τέτοιες απόψεις.

Με ηλεκτρική, αθόρυβη καρδιά και σιλουέτα που αποτελεί μία μίξη μεταξύ coupe και SUV αμαξωμάτων, σίγουρα δεν σε προϊδεάζει για το πως μπορεί να είναι η αίσθηση όταν βρίσκεσαι στο κάθισμα του οδηγού. Για την ακρίβεια μέχρι να αρχίσεις να κινείσαι, οι μόνες λέξεις που μπορείς να σκεφτείς και αποτυπώνουν με ακρίβεια το περιβάλλον γύρω σου είναι πολυτέλεια και ποιότητα. Ένας κόσμο που ελέγχεται εξ ολοκλήρου από την «αιωρούμενη», full HD οθόνη αφής 15,5 ιντσών που δεσπόζει στο κέντρο του ταμπλό και αλλάζει τον ατμοσφαιρικό φωτισμό αναλόγως του Drive Mode.

Προσθέστε τώρα σε αυτό το ευχάριστο περιβάλλον και την δυνατότητα κίνησης για 610 km με μία μόλις φόρτιση και τα ταξίδια πότε δεν έδειχναν πιο ελκυστικά. Ποιο όχημα είναι όμως αυτό που συνδυάζει όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά με οδηγοκεντρικό χαρακτήρα και επιδόσεις της τάξης των 5,1 δευτερολέπτων για τα πρώτα 100 km/h από στάση;

Μα φυσικά η Ford Mustang Mach-E, η οποία καταφέρνει με απόλυτη επιτυχία να ταιριάξει ένα τόσο θρυλικό όνομα με τις μεγαλύτερες τάσεις της σημερινής αυτοκινητοβιομηχανίας!

Πατήστε εδώ για να δείτε μία Full Screen παρουσίαση του μοντέλου, ενώ πατώντας εδώ, μπορείτε να διαβάσετε την αναλυτική δοκιμή του.

 mach e

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...