Δοκιμή MINI Cooper SE vs HONDA e: Διάλεξε ηλεκτρικό!

Δύο αμιγώς ηλεκτροκίνητοι πρωτοπόροι του στυλ και της φινέτσας δοκιμάστηκαν και ήρθε η ώρα να βγάλετε πόρισμα. Ποιο επιλέγετε;

  • -
  • -

Ηλεκτρικά supermini. Αμφιλεγόμενη κατηγορία με πολλούς να δηλώνουν πως πρόκειται για «ιεροσυλία» και άλλους να αποδέχονται την νέα αυτή τάση θεωρώντας μάλιστα πως το ρεύμα τους ταιριάζει περισσότερο. Η αλήθεια είναι πως βλέποντας τα δύο μοντέλα που δοκιμάσαμε πρόσφατα, τα οποία σας παραθέτουμε παρακάτω, το αποτέλεσμα θα δικαιώσει τους λάτρεις της φουτουριστικής αλλά παράλληλα vintage σχεδίασης, με τα MINI Cooper SE και HONDA e να ενστερνίζονται με αυτοπεποίθηση την τεχνολογία του μέλλοντος, τιμώντας παράλληλα τις ρίζες τους.

Με παραπλήσιες τιμές, όχι μόνο αγοράς, αλλά και ιπποδυνάμεων και αυτονομίας, τα δύο αμιγώς ηλεκτροκίνητα μοντέλα μοιάζουν περισσότερο απ’ όσο φαντάζεστε. Και τα δύο αποδεικνύουν πως το «ρεύμα» δεν είναι βαρετό, το καθένα όμως με τον δικό του τρόπο.

Μάθετε πως, πατώντας πάνω στο όνομα ή την φωτογραφία του καθενός, ώστε να διαβάσετε την αναλυτική δοκιμή του. Στην συνέχεια ψηφίστε αυτό που σας κέρδισε περισσότερο, στο poll που ακολουθεί στο τέλος του άρθρου.

 

MINI Cooper SE
cooper se

 

HONDA e
honda e

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...