Πολυτελές τροχόσπιτο που γίνεται yacht σε μόλις 5' [Video]

Το Terra Wind RV είναι η χρυσή τομή μεταξύ γης και θάλασσας

  • -
  • -

Για τους λάτρεις των διακοπών με τροχόσπιτο αλλά που τους αρέσει και το υδάτινο στοιχείο, οι John και Julie Giljam της Cool Amphibious Manufacturers International ή αλλιώς CAMI προτείνουν μια αξιοθαύμαστη λύση.

Στο παρακάτω  βίντεο θα δειτε το Terra Wind RV, που χρειάζεται λιγότερο από 5 λεπτά προετοιμασίας για να μπορεί να διασχίσει λίμνες και ποτάμια. Τι εννοούμε με αυτό; Ότι διαθέτει προπέλα και μπορεί να αναπτύσσει έως 14 km/h μέσα στο νερό! Το μήκος του είναι 12,9 m, αλλά η εταιρία δεν προτείνει την χρήση του τροχόσπιτου στην ανοιχτή θάλασσα λόγω των κυμάτων.

Ωστόσο, αυτά δεν αποτελούν τα μοναδικά χαρίσματα του πολυτελούς αμφίβιου τροχόσπιτου. Το Terra διαθέτει στο εσωτερικό του πλεονασμό ανέσεων και εξοπλισμού! Για παράδειγμα, εκτός από την αναδιπλωμένη πλατφόρμα στο πίσω μέρος, έχει ένα κρεβάτι βασιλικών διαστάσεων, μαρμάρινο πάτωμα και ένα τζακούζι. Ωστόσο σε αυτό το σημείο είναι λογικό να γενάται το ερώτημα, με τόσο επιπλέον βάρος μπορεί να κινείται άνετα στον αυτοκινητόδρομο;

Σύμφωνα με τους δημιουργούς του, το Terra μπορεί να κινηθεί με 130 Km/h και να ταξιδέψει αρκετά μεγάλες αποστάσεις χωρίς κούραση, με τους πίσω επιβάτες να απολαμβάνουν όλα τα καλούδια του RV. Ο κινητήρας που δίνει ζωή στο αμφίβιο όχημα, είναι ένας κινητήρας πετρελαίου της Caterpillar που αποδίδει 330 hp.

Ποιο είναι το τίμημα; Για την απόκτηση της βασικής έκδοσης απαιτούνται 715.000 ευρώ και για την έκδοση που βλέπουμε στο βίντεο πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ. Εσείς τι λέτε; Αν είχατε τα χρήματα θα το αποκτούσατε;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...