Αμιγώς ηλεκτρικό, με χαμηλό κόστος και μηνιαία δόση 288 ευρώ. Ποιο είναι;

Το πρόγραμμα “GO easy”, στο οποίο εντάσσεται, κάνει πράξη την προσιτή και χωρίς δεσμεύσεις απόκτηση ενός αμιγώς ηλεκτρικού αυτοκινήτου

  • -
  • -

Με τη νέα, αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του συγκεκριμένου μοντέλου, η εταιρεία που το κατασκευάζει ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της, με ένα όχημα που ήρθε με τη σειρά του να αλλάξει τα δεδομένα στη νέα εποχή της εξηλεκτρισμένης αυτοκίνησης. Με μοναδικά χαρακτηριστικά, όπως η διάθεση τριών αμαξωμάτων (hatchback, cabrio και 3+1), δυνατότητα αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 2, αυξημένη αυτονομία (έως 460 km) αλλά και προηγμένο σύστημα πολυμέσων, το ηλεκτρικό 500 αποτελεί το πλέον ολοκληρωμένο μοντέλο μηδενικών ρύπων της κατηγορίας.

Ένα τέτοιο μοντέλο, δεν θα μπορούσε παρά να συνοδεύεται και από ένα εξίσου πρωτοποριακό πρόγραμμα απόκτησης. Με το ειδικά σχεδιασμένο “GO easy”, το εξηλεκτρισμένο 500 είναι διαθέσιμο με προκαταβολή από μόλις 5.963 ευρώ και μηνιαία δόση 288 ευρώ. Σε συνδυασμό με το χαμηλό κόστος χρήσης ενός αμιγώς ηλεκτρικού αυτοκινήτου, το “GO easy” κάνει το ιταλικό μοντέλο πραγματικά προσιτό για όλους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ FIAT 500e

Το “GO easy”, το οποίο αποτελεί κομμάτι του καινοτόμου προγράμματος e-FREEWAYS της FCA Bank, δεν σταματά στην ευκολία απόκτησης, αλλά προσφέρει και την ευελιξία που αναζητά κάποιος κατά την αγορά ενός αμιγώς ηλεκτρικού αυτοκινήτου. Λαμβάνοντας υπόψη τις μεταβαλλόμενες ανάγκες και συνθήκες, το “GO easy”, καταρρίπτει τις συνήθεις δεσμεύσεις που συνοδεύουν την αγορά ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου, επιτρέποντας στο χρήστη να διασφαλίσει την μελλοντική αξία του αυτοκινήτου του ή ακόμα και να αλλάξει το αυτοκίνητο με ίδιο ή άλλου τύπου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Διανομέων της μάρκας σε όλη την Ελλάδα και στις ιστοσελίδες των Fiat και FCA Bank.

500e

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...