Προ των πυλών το νέο Honda Civic Hatchback

Μετά τη sedan έκδοση, το νέο Honda Civic αναμένεται να παρουσιαστεί και με πεντάθυρο αμάξωμα, μέσα στον Ιούνιο.

  • -
  • -

Πρόσφατα, το Honda Civic ανανεώθηκε με στόχο να διατηρήσει τη δυναμική του παρουσία στην κατηγορία των μικρομεσαίων μοντέλων. Η sedan έκδοση που προηγήθηκε στην ανανέωση, απέκτησε ένα νέο μπροστινό τμήμα με καθαρές γραμμές που ταιριάζει στο χαρακτήρα του, ενώ αντίστοιχα επιτυχημένες ήταν και οι διακριτικές αλλαγές που έγιναν στο πίσω μέρος. Σύντομα ωστόσο, θα ακολουθήσει και το hatchback.

Για την ευρωπαϊκή αγορά, η πεντάθυρη εκδοχή είναι ακόμη πιο δημοφιλής και σύντομα θα τη δούμε να κυκλοφορεί στους δρόμους. Η Honda δημοσίευσε ένα teaser που, σκόπιμα, δίνει περισσότερο φως στο μπροστινό τμήμα του αυτοκινήτου που θα είναι κοινό με του ήδη γνωστού μας sedan και αφήνει στη φαντασία μας το πίσω μέρος, το οποίο είναι και αυτό που θα διαφοροποιηθεί περισσότερο.


ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟ ΣΤΟ ΝΕΟ HONDA CIVIC TYPE-R

Μια φωτογραφία που έχει διαρρεύσει στο διαδίκτυο πάντως, «μαρτυράει» το σχεδιασμό του. Πίσω, η νέα γραμμή της οροφής και η μεγάλη πέμπτη πόρτα αλλάζει το σχήμα, όμως σχεδιαστικά, δεν ξεφεύγει από τη λογική του sedan. Η παρουσίαση του νέου Honda Civic Hatchback θα γίνει στις 24 Ιουνίου και εκεί, θα μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες, όπως και τις ανανεώσεις που έγιναν στο κομμάτι των κινητήρων για την ευρωπαϊκή αγορά. Αργότερα θα αποκαλυφθεί και το νέο Type-R.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...