Αυτό είναι το ηλεκτρικό scooter που κάνει ντεμπούτο στο project Ηλεκτροκίνησης της Αστυπάλαιας - Πόσο κοστίζει, πού μπορείς να το αγοράσεις

Το ηλεκτρικό eScooter 125 της SEAT Mo θα βρίσκεται στην Αστυπάλαια προσφέροντας άνετες, γρήγορες και κυρίως, μηδενικών ρύπων μετακινήσεις.

  • -
  • -

Το νέο project ηλεκτροκίνησης που ξεκινάει στην Αστυπάλαια θα βάλει σιγά σιγά την Ελλάδα σε ρυθμούς ηλεκτρικού αυτοκινήτου. Τα κίνητρα για την αγορά τέτοιων οχημάτων έχουν ήδη ανακοινωθεί, η τεχνολογία εξελίσσεται ξεπερνώντας τις «παιδικές ασθένειες» και σταδιακά η ηλεκτροκίνηση θα αναπτύσσεται.

Στην Αστυπάλαια εκτός από τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, θα κυκλοφορούν και ηλεκτρικά σκούτερ. Το Volkswagen Group επενδύει μεγάλα ποσά στο νησί και ήδη παραχώρησε κάποια αυτοκίνητα για τις ανάγκες των τοπικών αρχών, μαζί με σκούτερ που κινούνται με ρεύμα. Η SEAT Mo είναι μια νέα μάρκα που γεννήθηκε μέσα από τη SEAT, το… ισπανόφωνο παιδί του Volkswagen Group και τα φιλικά προς το περιβάλλον δίκυκλα είναι ήδη διαθέσιμα στη χώρα μας.

ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ-ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ: Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ VOLKSWAGEN ΣΤΟ PROJECT


Ονομάζονται SEAT Mo eScooter 125 και φιλοδοξούν να αλλάξουν τον τρόπο που βλέπουμε την καθημερινή μετακίνηση. Ήσυχα, άνετα, με ηλεκτρικό κινητήρα 12,2 ίππων που εξασφαλίζει σβέλτες επιδόσεις και τελική ταχύτητα έως 95 χλμ./ώρα, είναι μια διαφορετική πρόταση που σέβεται το περιβάλλον και την τσέπη του χρήστη. Μάλιστα, η άμεση παροχή ροπής στο άνοιγμα του δεξιού καρπού (χαρακτηριστικό του ηλεκτροκινητήρα) το κάνει ευχάριστο και διασκεδαστικό.

Τα πρώτα 50 χλμ./ώρα από στάση έρχονται σε μόλις 3,9 δευτερόλεπτα. Ο ηλεκτροκινητήρας τροφοδοτείται από μια μπαταρία 5,6 kWh και προσφέρει αυτονομία μέχρι και 137 χιλιόμετρα ανά φόρτιση, ενώ το ασύγκριτο πλεονέκτημα του ηλεκτρικού scooter έγκειται στην ύπαρξη αφαιρούμενης μπαταρίας που επιτρέπει στον αναβάτη να την πάρει μαζί του και να τη φορτίσει στο σπίτι, αν δεν παρκάρει σε γκαράζ με πρίζα για απευθείας σύνδεση με το δίκτυο.

ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ

Με βάρος στα 40 κιλά, η μπαταρία βγαίνει και μεταφέρεται σαν βαλίτσα. Το ηλεκτρικό scooter μαζί με τη μπαταρία, ζυγίζει 150 κιλά. Η ύπαρξη ηλεκτροκινητήρα δίνει ακόμη μια δυνατότητα στο SEAT MO eScooter 125, την κίνηση με όπισθεν. Για ευκολότερους ελιγμούς, ο αναβάτης επιλέγει την κίνηση προς τα πίσω και δεν χρειάζεται να τραβά με το σώμα του το δίτροχο.

Στη χώρα μας το SEAT MO eScooter 125 θα ξεκινά από τις 6.790€ σε λευκό χρώμα και από 6.890€ σε γκρι και κόκκινο. Παράλληλα η αγορά του ηλεκτροκίνητου scooter πριμοδοτείται με 800€ μέσω του προγράμματος κινούμαι ηλεκτρικά. Μπορεί να αποκτηθεί με χρηματοδότηση μέσω της Volkswagen Financial Services, στην οποία προβλέπεται:

  • Επιτόκιο 6,9% (+εισφορά 0,6%)
  • Ελάχιστη προκαταβολή 0%
  • Διάρκεια από 12 έως 60 μήνες
  • CPI A/B/Γ (προστασία δανείου)
  • Προαιρετική ασφάλεια

Γίνετε ένας από τους 20 πρώτους που θα κάνουν δικό τους το SEAT MÓ eScooter 125 και κερδίστε ένα ζευγάρι αυθεντικά καλοκαιρινά γάντια SEAT MÓ.


Το ηλεκτρικό σκούτερ της SEAT Mo διατίθεται μέσω επιλεγμένων αντιπροσωπειών της SEAT στην Ελλάδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ PROJECT ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...