Άνοιξαν οι συμμετοχές για το 13ο Pick Πάτρας

Πιστοί στο ραντεβού τους για ακόμη μια χρονιά, οι διοργανωτές του Pick Πάτρας ανακοίνωσαν ότι η πλατφόρμα δήλωσης συμμετοχής άνοιξε.

  • -
  • -

Εδώ και 13 ολόκληρα χρόνια, το Pick της Πάτρας συναρπάζει τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού και όχι μόνο. Το Διεθνές Σιρκουί Πάτρας είναι ένα από τα κορυφαία γεγονότα του είδους στην Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό, ενώ φέτος θα διοργανωθεί στα μέσα του Σεπτέμβρη. Η πόλη της Πάτρας θα μετατραπεί ξανά σε μια πίστα φιλοξενίας του μηχανοκίνητου αθλητισμού!

Φυσικά, έχοντας την πανδημία του COVID-19 σαν περιορισμό, θα τηρούνται αυστηρά μέτρα προστασίας στο πλαίσιο της αποτελεσματικής αντιμετώπισης της εξάπλωσης του ιού. Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι όλοι οι συμμετέχοντες στη διοργάνωση, όπως και όλοι οι εμπλεκόμενοι, θα ακολουθούν το πρωτόκολλο που θα ορίζεται από τους αρμόδιους φορείς.

Όπως τα προηγούμενα χρόνια έτσι και φέτος το PICK έχει τεθεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Το φετινό PICK PATRAS θα αναμεταδοθεί όπως πάντα τηλεοπτικά και μέσω live streaming.

Οι δηλώσεις συμμετοχής

Όσοι οδηγοί επιθυμούν να πάρουν μέρος στο 13ο Διεθνές Σιρκουί Πάτρας, την κορυφαία γιορτή του μηχανοκίνητου Αθλητισμού στην περιοχή και στην χώρα, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή από 7 Μαΐου μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου.

Και φέτος η διοργάνωση προκηρύσσει 5 κατηγορίες! Στους αγώνες γίνονται δεκτά καρτ των παρακάτω κατηγοριών: 60 MINI - 60 MINI B - JUNIOR - SENIOR - ROTAX DD2 MAX - KZ2-KZ3

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την κατηγορία ΜΙΝΙ το παράβολο συμμετοχής θα είναι ΔΩΡΕΑΝ όπως και πέρυσι.

Ο τεχνικός και ο συμπληρωματικός  κανονισμός έχουν αναρτηθεί ήδη στις επίσημες ιστοσελίδες της διοργάνωσης, του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Πατρών και της Ομοσπονδίας Μηχανοκινήτου Αθλητισμού Ελλάδος. Μέσα από τις σελίδες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για όλες τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης και τους όρους συμμετοχής.

Η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων συμμετοχής λήγει την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021 (00:00), ενώ όσοι οδηγοί υποβάλουν αίτηση μέχρι και τις 30 Ιουνίου 2021 θα έχουν έκπτωση 30%.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...