Sneak peek της υπερπολυτελούς Mercedes-Benz EQS

Η αμιγώς ηλεκτρική πολυτέλεια από την Mercedes-Benz ετοιμάζεται να πάρει σάρκα και οστά

  • -
  • -

Η πολυαναμενόμενη αμιγώς ηλεκτρική EQS ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο της μέσα στις επόμενες εβδομάδες, πριν ξεκινήσει να φτάνει στις αντιπροσωπείες παγκοσμίως, το ερχόμενο καλοκαίρι και η Mercedes-Benz είπε να μας χαρίσει μία φωτογραφία-teaser στην οποία απεικονίζεται το προφίλ του αμαξώματος. Αν και πρόκειται για μια αρκετά σκοτεινή εικόνα, είναι εφικτό να διακριθούν μερικά σημεία κλειδιά του σχεδιασμού του κορυφαίου μοντέλου, της ηλεκτρικής γκάμας της γερμανικής εταιρείας.

Ξεκινώντας από το εμπρός μέρος βλέπουμε τα φωτιστικά σώματα τα οποία «ρέουν» προς τα εμπρός φτερά, το χρωμιωμένο περίγραμμα των παραθύρων, με τις εντειχισμένες χειρολαβές για τις πόρτες ακριβώς από κάτω, την καμπύλη της οροφής στο πίσω μέρος που έρχεται να γίνει ένα με την θύρα του χώρου αποσκευών, δίνοντας μία κουπέ αίσθηση στο όλο σύνολο, ενώ επίσης διακρίνονται και τα πίσω φώτα τεχνολογίας LED.

Θυμίζουμε πως η Mercedes-Benz δεν σταματά να μας εντυπωσιάζει, τόσο με την εμφάνιση των μοντέλων της νέας αμιγώς ηλεκτρικής σειράς της, αλλά και με τις τεχνολογίες, όπως την οθόνη “Hyperscreen” μήκους 1,41 μέτρων, η οποία θα κοσμεί το εσωτερικό της νέα EQS. Το υπερπολυτελές μοντέλο θα είναι το τρίτο της σειράς EQ που θα κυκλοφορήσει, με την αρχή να έχει γίνει από το ηλεκτρικό SUV, EQC, του οποίου την δοκιμή μπορείτε να διαβάσετε εδώ, ενώ εδώ και περίπου ένα μήνα είναι διαθέσιμη για παραγγελία και στην χώρα μας η μικρότερη της παρέας, EQA.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...