Έκθεση Αυτοκίνηση 2021: Τον Οκτώβριο σε νέο χώρο

Η έκθεση αυτοκινήτου δεν είχε διεξαχθεί το περασμένο φθινόπωρο, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού

  • -
  • -

Τις ημερομηνίες διεξαγωγής και τον εκθεσιακό χώρο που θα υποδεχθεί όλα τα νέα αυτοκίνητα, ανακοίνωσαν οι διοργανωτές της Αυτοκίνησης 2021.

Όπως έκαναν γνωστό, η έκθεση αυτοκινήτου θα πραγματοποιηθεί από τις 23 έως και τις 31 Οκτωβρίου 2021, στο Metropolitan Expo, το εκθεσιακό κέντρο που βρίσκεται στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Η έκθεση διεξαγόταν τα τελευταία χρόνια στο πρώην δυτικό αεροδρόμιο, ενώ αυτή του 2020 είχε ματαιωθεί, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

«Στόχος της διοργάνωσης είναι να υποδεχτεί πάνω από 120.000 επισκέπτες και να αναδείξει την Ελλάδα σε ένα future innovative hub οχημάτων. Μεγάλες εταιρείες του κλάδου, λάτρεις του αυτοκινήτου και φυσικά επαγγελματίες επισκέπτες, θα έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν μία μοναδική avant-garde εμπειρία.
Ηλεκτροκίνηση, εναλλακτικές μορφές μετακίνησης, αυτόνομη οδήγηση, πρωτότυπα οχήματα, τεχνολογίες του μέλλοντος, έξυπνες πόλεις, οικολογική μετακίνηση, όλες οι εξελίξεις του κόσμου της αυτοκινητοβιομηχανίας αλλά και μια ολιστική προσέγγιση της κινητικότητας θα αποτελέσουν μέρος των θεματικών που θα παρουσιαστούν στο πλαίσιο της Αυτοκίνησης 2021.
Ο υπερσύγχρονος χώρος που θα φιλοξενηθεί η έκθεση και οι παράλληλες εκδηλώσεις θα δώσει τη δυνατότητα συμμετοχής σε μεγάλο αριθμό εταιρειών του κλάδου με την εγκατάσταση θεματικών περιπτέρων, ενώ θα παρέχεται στους συμμετέχοντες η δυνατότητα προγραμματισμένων συναντήσεων, ώστε να διευρύνουν το φάσμα των συνεργασιών τους.
Η παράλληλη διοργάνωση μεγάλου συνεδρίου με διακεκριμένους ομιλητές, στελεχών της βιομηχανίας του αυτοκινήτου καθώς επίσης και η διεξαγωγή ημερίδων – παρουσιάσεων και φυσικά test drives σε συνεργασία με τους συμμετέχοντες εκθέτες θα παίξουν κομβικό ρόλο στη διεξαγωγή της Αυτοκίνησης 2021», αναφέρεται στην ανακοίνωση των εταιρειών «Α. Γαλανόπουλος» και «Be Best».

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...