Το Plug-in υβριδικό Renault Captur στην Ελλάδα (τιμή)

Για πρώτη φορά με plug-in τεχνολογία και 160 ίππους

  • -
  • -

Το σημείο αναφοράς της κατηγορίας του, όσον αφορά στην τεχνολογία και τις δυνατότητες δικτύωσης, το μοντέλο που φιγουράρει στην 1η θέση των ευρωπαϊκών πωλήσεων στα μικρά crossovers (Β-SUV), προσφέρεται, πλέον, και στην Ελλάδα σε έκδοση E-TECH Plug-In Hybrid. Η τιμή του υβριδικού Captur που φορτίζει την μπαταρία του στην πρίζα ορίζεται στις 36.480 ευρώ.

Το Renault Captur E-Tech Plug-in Hybrid χρησιμοποιεί τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα 1,6 λίτρων και δύο ηλεκτροκινητήρες (ένα ηλεκτρικό μοτέρ και μία επιπλέον γεννήτρια). Ο συνδυασμός αυτός προσφέρει στο γαλλικό SUV ισχύ 160 ίππων. Η πηγή ενέργειας των ηλεκτρικών μοτέρ είναι μια μπαταρία 9,8 kWh, η οποία προσφέρει ηλεκτρική αυτονομία 50 χιλιομέτρων σε μικτό κύκλο και 65 χιλιόμετρα εντός πόλης, ενώ η τελική ταχύτητα όταν το μοντέλο κινείται αποκλειστικά με ρεύμα φτάνει τα 135 km/h.

Τo Plug-in υβριδικό Captur προσφέρεται μόνο στην εξοπλιστική έκδοση Dynamic που περιλαμβάνει πλούσιο εξοπλισμό όπως Hill Assist, πίσω και εμπρός αισθητήρες παρκαρίσματος, κάμερα οπισθοπορείας, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός και πίσω, ηλεκτρικό χειρόφρενο, πίνακα οργάνων με διαμορφώσιμη οθόνη 10 ιντσών, σύστημα πολυμέσων EASY LINK με οθόνη 9,3 ιντσών, αυτόματη ρύθμιση φώτων και θερμαινόμενους και αναδιπλούμενους καθρέπτες, μεταξύ άλλων.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...