Επίσημο: Παράταση για τα τέλη κυκλοφορίας

Η νέα προθεσμία για την πληρωμή τους, με απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών

  • -
  • -
Επίσημο: Παράταση για τα τέλη κυκλοφορίας
  • ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Όπως ήταν αναμενόμενο - λόγω των δυσκολιών που έχει επιφέρει η πανδημία του κορονοϊού - η κυβέρνηση προχώρησε σε παράταση της προθεσμίας πληρωμής των τελών κυκλοφορίας. 

Μέσω ανακοίνωσης του Υπουργείου Οικονομικών, γίνεται γνωστό ότι παρατείνεται η πληρωμή των τελών κυκλοφορίας του 2021 κατά δύο μήνες, μέχρι την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021. Η ίδια προθεσμία αφορά και την κατάθεση πινακίδων κυκλοφορίας.

Aναλυτικά η ανακοίνωση:

Με απόφαση του Υφυπουργού Οικονομικών κ. Απόστολου Βεσυρόπουλου, θα παραταθεί η προθεσμία για την καταβολή των τελών κυκλοφορίας του 2021, καθώς και για τη θέση των οχημάτων σε εκούσια ακινησία, έως τις 26 Φεβρουαρίου 2021.

Όπως επισημαίνει σε δήλωσή του ο κ. Βεσυρόπουλος, «η Κυβέρνηση έχει πλήρη αντίληψη και συναίσθηση των δυσκολιών, αλλά και των ιδιαίτερων συνθηκών, που έχει δημιουργήσει η πανδημία. Η παράταση για την καταβολή των τελών κυκλοφορίας είναι επιβεβλημένη, για να διευκολύνει τους πολίτες και να δοθεί η δυνατότητα σε όλους να εκπληρώσουν αυτή την υποχρέωση».

Το Υπουργείο Οικονομικών τονίζει ότι δεν θα υπάρξει νέα παράταση και η εξόφληση των τελών κυκλοφορίας πρέπει να γίνει έως τις 26 Φεβρουαρίου 2021.


Παράλληλα, ο Υπουργός Οικονομικών έχει αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο της αναλογικής πληρωμής των τελών κυκλοφορίας, με βάση τους μήνες χρήσης του οχήματος.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...