Πιο φθηνά μοντέλα από τη Ford!

O Jim Farley έγινε ο 11ος πρόεδρος στην ιστορία της Ford και ένας από τους στόχους που έθεσε είναι η κατασκευή φθηνότερων και πιο προσιτών μοντέλων

  • -
  • -

Η Ford προχωράει σε σημαντικές διαρθρωτικές αλλαγές, με στόχο την καλύτερη οργάνωση και ανάπτυξη. Σε αυτό το μοτίβο, ανακοινώθηκε η αντικατάσταση του Jim Hackett από τον Jim Farley στη θέση του προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της Ford. Ο τελευταίος έγινε ο 11ος πρόεδρος στα 117 χρόνια της ιστορικής αυτοκινητοβιομηχανίας. O νέος πρόεδρος έθεσε αμέσως τους νέους στόχους της Ford. Σε αυτούς περιλαμβάνεται η βελτίωση της ποιότητας, η μείωση του κόστους και η αναδιάρθρωση των επιχειρήσεων με χαμηλή απόδοση.
 


Πιο συγκεκριμένα, ένα από τα στοιχεία που τόνισε είναι η επιτακτική ανάγκη για σχεδίαση και κατασκευή φθηνότερων, πιο προσιτών μοντέλων, και μάλιστα σε παγκόσμια κλίμακα. Φυσικά, υπερθεμάτισε την ανάγκη για τη διεύρυνση της γκάμας των ηλεκτρικών μοντέλων της Ford, αναφέροντας ότι ακόμα και μοντέλα όπως το Transit, η F-Series, η Mustang, μέχρι και η γκάμα της Lincoln θα πρέπει να αποκτήσουν αμιγώς ηλεκτρική έκδοση! Τέλος, σημείωσε ότι θα γίνει κατανομή περισσότερων πόρων και κεφαλαίου στα σημαντικότερα μοντέλα και στα ισχυρότερα παρακλάδια της εταιρείας, όπως και φυσικά στις σύγχρονες τεχνολογίες με το λανσάρισμα μίας σειράς νέων λογισμικών και συστημάτων.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...