Διέρρευσαν οι νέες BMW M3 και Μ4 μία ημέρα πριν την επίσημη παρουσίαση

Πρόκειται για επίσημες φωτογραφίες που δείχνουν και τα δύο μοντέλα να φέρουν την νέα αμφιλεγόμενη μάσκα

  • -
  • -

Λιγότερα από μία ημέρα είχε μείνει για την επίσημη παρουσίαση των νέων «καυτών» εκδόσεων των σειρών 3 και 4 της BMW, αλλά απ’ ότι φαίνεται η Βαυαροί «ηττήθηκαν» από τον κόσμο του διαδικτύου, μιας και οι επίσημες φωτογραφίες διέρρευσαν σήμερα, αρχικά σε λογαριασμό στο Instagram και στην συνέχεια εμφανίστηκαν στο BMW Blog.

Στις εικόνες φαίνονται με κάθε λεπτομέρεια τα νέα μοντέλα από κάθε γωνία, με την διάσημη πια μάσκα, που σύμφωνα με πολλούς θυμίζει δύο φέρετρα, να κλέβει την παράσταση. Έχουμε μία M3 sedan, σε ένα εντυπωσιακό πράσινο χρώμα και μία κίτρινη M4 coupe.

Σε άλλα νέα, όσον’ αφορά το design, έχουμε επιθετική σχεδίαση all-around, με αεραγωγούς σε καπό, πλαϊνά φτερά, εμπρός και πίσω προφυλακτήρες. Μηχανικά, τα δύο νέα μοντέλα θα εξοπλίζονται με ένα twin-turbo 6κύλινδρο κινητήρα 3 λίτρων, τον οποίο βρίσκουμε και στις X3 M και X4 M. Η απόδοση θα φτάνει τους 480 ίππους και τα 598 Nm ροπής, στην βασική έκδοση τουλάχιστον. Φυσικά, θα υπάρξουν και εκδόσεις Competition, στις οποίες η ιπποδύναμη θα σκαρφαλώνει στους 510 ίππους, με την ροπή να παραμένει ίδια.

m3 m4

Η πλειοψηφία των εκδόσεων θα έρχεται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων, με την κίνηση να περνάει και στους 4 τροχούς. Παρ’ όλα αυτά, θα υπάρξουν και πισωκίνητες εκδόσεις (δεν γινόταν να μην… είναι BMW M…), αλλά και η δυνατότητα επιλογής χειροκίνητου κιβωτίου 6 σχέσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες, μάλλον θα χρειαστεί να περιμένετε λίγες μόνο ώρες που θα έχουμε και την επίσημη «αποκάλυψη».

m3 drift

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...