Επισκεφτήκαμε την Tesla ως πελάτες – Πότε αρχίζουν τα test drives

Μάθετε ακόμα πότε θα μπορείτε να συστηθείτε με τα Model X και Model S

  • -
  • -

Από τις 4 Σεπτεμβρίου, η Tesla έχει αποκτήσει υλική υπόσταση και στην Ελλάδα, μέσω της παρουσίας της στο Golden Hall.

Οι επισκέπτες του πολυσύχναστου εμπορικού κέντρου θα αντικρύσουν ένα υπαίθριο σημείο, με “ατραξιόν” το Tesla Model 3. Πρόκειται για ένα από τα τρία μοντέλα της Tesla που διατίθενται στην ελληνική αγορά.

Το GOCAR διπλασίασε τις επισκέψεις του στον χώρο όπου δεσπόζει το πιο… προσιτό αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο της αμερικανικής μάρκας και ζήτησε πληροφορίες.


Πότε μπορώ να κάνω
test drive και πώς το προγραμματίζω;

Όντες… ανυπόμονοι να δοκιμάσουμε το μοντέλο, ρωτήσαμε πότε θα εκκινήσει η διαδικασία των test drives. Η πρώτη ενημέρωση που είχαμε λάβει ήταν πως οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούσαν να δοκιμάσουν τα μοντέλα από την εβδομάδα 7-12 Σεπτεμβρίου, κάτι το οποίο δεν έγινε. Στον αντίποδα, οι άνθρωποι της Tesla μας επισήμαναν πως τα πρώτα test drive μετατέθηκαν για τις επόμενες εβδομάδες.


Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ GOCAR ΣΤΟ SHOWROOM ΤΗΣ TESLA


Όσον αφορά την υποβολή ενδιαφέροντος για τον προγραμματισμό ενός ραντεβού προκειμένου να «δοκιμάσετε» ένα μοντέλο της Tesla, αυτή γίνεται ηλεκτρονικά μέσω της σελίδας https://www.tesla.com/el_GR/drive. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας.

Επιπροσθέτως, στο Golden Hall θα συναντήσετε κάποιους υπαλλήλους της Tesla που προσφέρονται να κανονίσουν ένα test drive για εσάς. Τις υπηρεσίες τους απολαύσαμε, φυσικά, και εμείς, προγραμματίζοντας ένα ραντεβού.


Πώς μπορώ να αγοράσω ένα
Tesla;

Δεδομένου ότι δεν υπάρχει κάποιο κατάστημα (σ.σ. με την ακριβή έννοια του όρου) επί ελληνικού εδάφους, η αγορά των μοντέλων της γίνεται αποκλειστικά διαδικτυακά, και συγκεκριμένα μέσω του επίσημου site της αμερικανικής μάρκας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ TESLA ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ


Εκεί θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, ενώ μπορείτε να επιλέξετε την έκδοση που θέλετε και τον τρόπο πληρωμής, να καθορίσετε το “λουκ” του μοντέλου, να ενσωματώσετε τον εξοπλισμό που επιθυμείτε κ.ο.κ.

Εμείς ρωτήσαμε για το πώς μπορούμε να εκδηλώσουμε το ενδιαφέρον μας για την αγορά του Tesla Model 3, με τους advisors της Tesla να ξεκαθαρίζουν πως κρίνεται απαραίτητη η κατάθεση μιας προκαταβολής.


Ποιο μοντέλο θα συναντήσω στο
Golden Hall


Από τις 4 Σεπτεμβρίου έως και σήμερα, Πέμπτη 17/9 τόσο εντός του εμπορικού όσο και στον υπαίθριο χώρο του βρίσκεται αποκλειστικά το Model 3. Με το Model X και το Model S αναμένεται να συστηθείτε σε μεταγενέστερο χρόνο, όπως ενημερωθήκαμε.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...