25 χρόνια BMW M3

Τα γενέθλια ενός θρύλου!

  • -
  • -

Εδώ και 25 χρόνια οι Μ3 στοιχειώνουν τα όνειρα όλων των φανατικών οπαδών της BMW. Το γράμμα M στολίζει από την δεκαετία του ’80 όλες τις κορυφαίες εκδόσεις της σειράς 3 και προσφέρει επιδόσεις και συναρπαστική συμπεριφορά σε κάθε μοντέλο που κοσμεί.

Πριν 25 χρόνια δημιουργήθηκε η πρώτη M3 (1985), για το «ομολογκάρισμα» του αγωνιστικού μοντέλου τουρισμού, με 4κύλινδρο κινητήρα, 200 ίππους και 230km/h τελικής, βάζοντας τις βάσεις για την δημιουργία των ειδικών εκδόσεων M3. Στο τέλος του 1991 είχαν παραχθεί συνολικά 17.970 BMW M3 πρώτης γενιάς, διαφορετικών εκδόσεων, με ιπποδυνάμεις μέχρι και 238 ίππους (2.5 λίτρα), συμπεριλαμβανομένου και 786 cabrio. Η σημερινή εκδοχή έχει διπλάσιους κυλίνδρους, συνεχίζει να έχει ατμοσφαιρική ανάσα και αποδίδει 420 ίππους.

Οι αγωνιστικές περγαμηνές των εκδόσεων M3 στο WTCC, μαζί με τους χιλιάδες πελάτες, που έχουν γευτεί τις δυνατότητες των μοντέλων, αποτελούν τα κατάλληλα εχέγγυα της προίκας των μοντέλων M3. Όλες οι εκδόσεις εξελίσσουν την ιδέα την οδηγικής απόλαυσης, μέσα σε 4 συνολικά γενιές μοντέλων και χρησιμοποιούν την τεχνολογία για να επιτύχουν το σκοπό τους.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...