Η Peugeot πάει "τρένο" σε Ελλάδα και Ευρώπη

Ποια θέση κατέλαβε στις ταξινομήσεις επιβατικών το πρώτο εξάμηνο του 2020 στη χώρα μας;

  • -
  • -

Αυξημένες κατά 42 ποσοστιαίες μονάδες ήταν οι παγκόσμιες πωλήσεις της Peugeot τον Ιούνιο συγκριτικά με τον Μάιο του 2020, με τη μάρκα να διατηρεί τις ίδιες τιμές, την ίδια δυναμική και την ίδια θέση στην αγορά.

Η Peugeot κατέλαβε την πρώτη θέση σε πωλήσεις στις ιβηρικές χώρες, Ισπανία και Πορτογαλία, ενώ συνεχίζει να αυξάνει το μερίδιο αγοράς σε χώρες όπως η Γαλλία (+0.2 μονάδες) και η Ιταλία (+0.3 μονάδες).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ PEUGEOT 2008 1.2 PURETECH 130

Στην Ελλάδα το πρώτο εξάμηνο του 2020, Peugeot όχι μόνο κατέλαβε τη δεύτερη θέση στις ταξινομήσεις επιβατικών, αλλά και αύξησε το μερίδιό της στην αγορά κατά 0,6 μονάδες, συγκριτικά με το αντίστοιχο διάστημα του περασμένου έτους.

Στο δεύτερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε και όσον αφορά την αγορά των ελαφρών επαγγελματικών, εξαιρώντας τα Pick Up, ενώ διατήρησε την κυριαρχία της στις εταιρικές πωλήσεις, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στην αγορά για το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς.

Δυναμικό μπάσιμο, τέλος, πραγματοποιεί και το αμιγώς ηλεκτρικό Peugeot e-208, με τα πρώτα αυτοκίνητα να έχουν ήδη παραδοθεί στους ιδιώτες αγοραστές του.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...