Νέο σύστημα πολυμέσων για τα Skoda Karoq και Kodiaq

Περιλαμβάνει την προσωπική βοηθό “Laura” υποστηρίζει την ασύρματη τεχνολογία SmartLink

  • -
  • -

Οι βελτιώσεις που δέχονται SUV Karoq και Kodiaq αλλά και η ναυαρχίδα Superb στο πλαίσιο των MY21, περιλαμβάνει και νέα συστήματα πολυμέσων για τα 3 μοντέλα της Skoda. Βασίζονται στην τρίτη γενιά της ψηφιακής πλατφόρμας του Ομίλου Volkswagen και υποστηρίζουν μία σειρά από λειτουργίες, όπως η προσωπική βοηθός “Laura” που καταλαβαίνει 15 γλώσσες και μιλά 6, το ραδιόφωνο μέσω internet και η ασύρματη τεχνολογία συνδεσιμότητας SmartLink (όπως επίσης σύνδεση μέσω Android Auto, Apple CarPlay, MirrorLink.

Μάλιστα τα δεδομένα μπορούν να προσωποποιηθούν μέσω του λογαριασμού Skoda Connect και να μεταφερθούν σε άλλα αυτοκίνητα της τσέχικης μάρκας. Η ενσωματωμένη κάρτα SIM εξασφαλίζει συνεχή σύνδεση στο διαδίκτυο και άρα υποστηρίζει online υπηρεσίες. Οι θύρες USB-A αντικαθίστανται από τις USB-C, ενώ μία ακόμη βρίσκεται πάνω από τον εσωτερικό καθρέπτη (ανήκει στον προαιρετικό εξοπλισμό).

ΔΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΝΕΑ OCTAVIA ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

Με εξαίρεση το βασικό ηχοσύστημα Swing με την οθόνη των 6,5 ιντσών, όλα τα υπόλοιπα συστήματα πολυμέσων των Karoq, Kodiaq, Superb θα βασίζονται στην τρίτη γενιά του modular infotainment matrix. Το σύστημα πολυμέσων Bolero και το πλοήγησης Amundsen συνδυάζονται με οθόνη 8 ιντσών, ενώ το κορυφαίο Columbus με 9,2’’.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...