Δίπλα στην Alfa Romeo Stelvio QV δεν κάθεται ούτε το Dodge Viper (video)

Και ο Kimi Raikkonen, που κολλάει;

  • -
  • -

Πριν από μερικές εβδομάδες η Alfa Romeo παρουσίασε τις ανανεωμένες Giulia και Stelvio Quadrifoglio, οι οποίες δέχθηκαν μία σειρά από περιορισμένες αλλαγές. Εφοδιασμένες με σύγχρονες τεχνολογίες και διαφοροποιήσεις στο εσωτερικό, αμφότερες διατηρούν τα ίδια μηχανικά μέρη και τον εκρηκτικό χαρακτήρα που παραδοσιακά της διακρίνει.

Η Alfa Romeo εστιάζοντας στις επιδόσεις της σειράς QV, δημιούργησε ένα διαφημιστικό σποτ με πρωταγωνιστή την Stelvio και τον Kimi Raikkonen! Ο Φινλανδός Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1, ο οποίος και αποτελεί οδηγό της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας στο θεσμό, εμφανίζεται στο τιμόνι του εκρηκτικού SUV να κινείται σε παραλιακό δρόμο. Χαλαρός, απολαμβάνει τη διαδρομή και τις σύγχρονες τεχνολογίες της Stelvio κινούμενος με άνεση στη φιδωτή διαδρομή.
Το σκηνικό της… γαλήνης διακόπτει η παρουσία ενός μαύρου Dodge Viper. Τα δύο αυτοκίνητα σταματούν στο φανάρι και ο οδηγός του αμερικανικού muscle car παρατηρεί βλοσυρά τον Raikkonen. Δείχνει να τον προκαλεί σε κόντρα, αλλά μόλις ο Φινλανδός αλλάζει το πρόγραμμα οδήγησης στο «Race», ο οδηγός του Viper το μετανιώνει ακούγοντας τον ήχο από τις εξατμίσεις της Akrapovic. Με 3,8 sec από στάση για τα πρώτα 100 km/h και σύστημα τετρακίνησης για την Stelvio, μάλλον πήρε την σωστή απόφαση…

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...